2021 UMUT YILIMIZ OLSUN

TAKİP ET

İshak Göktekin'den çok anlamlı bir klip. Sosyal medyada şimdiden çok beğenilen bu eser bir çok kez paylaşıldı.

Karamanlı sınıf öğretmeni ve müzisyen İshak GÖKTEKİN, anlamlı bir sosyal farkındalık projesi geçekleştirdi.  Sosyal medyada şimdiden çok beğenilen bu eser bir çok kez paylaşıldı.
Hazırladığı video klip ile hem içinde bulunduğumuz Pandemi sürecine dikkat çekti, hem yeni yıl temennilerinde bulundu hem de Karaman'ın kültürel, tarihi, doğal yerlerini, klipteki görsel şölen ile tanıttı. Çekimleri Karaman Valiliği izni ve katkılarıyla, ayrıca Karaman Belediyesinin ve destekleriyle gerçekleştirdi. İG Stüdyo'da kayıtları1 ay süren projenin video çekimleri de Rota Films katkılarıyla 20 günde tamamlandı. Klipte çeşitli meslek gruplarından vatandaşlar ve müzisyenler yer aldı.
Dün itibarı ile biten proje yayına girdi. Yaklaşık 40 kişilik bir ekiple ve 15 sponsor ile çalışan İshak Göktekin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, projede yer alan ve destekleyen herkese teşekkür ettiğini, Karaman için güzel bir tanıtım olduğunu, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ettiğini söyledi.

UMUT YILI
Söz/Müzik: İshak Göktekin
Kurgu/Montaj: Rota Films
Yönetmen: İshak Göktekin

i̇shak göktekin 2021 yeniyıl şarkısı karaman karaman son dakika karaman haber