İl Genel Meclis üyeligine adayım " dedi.

TAKİP ET

2019 Yerel Seçimler öncesi İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığını açıklayan Ercan UZEL ''Karaman bizim sevdamız






2019 Yerel Seçimler öncesi İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığını açıklayan Ercan UZEL ''Karaman bizim sevdamız. Karaman bizim ortak geçmişimiz ve geleceğimizdir. Bu sebepten ötürü bunun bilincinde hareket edip bu yoldan sapmadan engellere takılmadan hareket edip Karaman'a hizmetkar olmayı talibiz bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis üyeligine adayım dedi.

Aslen Karaman Karacaören Köyünden olan, Çumra doğumlu,evli bir çocuk babası olan Uzel, 1990 Yılında Köy Hizmetlerinde göreve başladı. Köy hizmetlerinin Devri ile İl Özel İdaresinde İşçi kadrosunda Teknik eleman olarak çalıştı. Karaman Merkez ve İlçelerine bağlı Köylerin içme suyu Tesisleri, Kanalizasyon ve Parke taşlarının yapım işlerinde kontrollük yaptı. Halen Karaman Çumralılar Derneği'ne Başkanlık ediyor .

Geçici ve Kesin kabul işlerinde görev yapmakta olup, iş deneyimi yönünden köy ve köylünün sorunlarına vaakıf  olduğunu söyleyen Ercan UZEL; Özel idare Spor kulübü yönetiminde, spora ve sporcuya destek vereceklerini de açıkladı.

,

Karaman karaman mhp karaman son dakika Mhp