SAVAŞ KALAYCI, RESMEN KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI

TAKİP ET

MHP Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Yeni Mahalle Muhtarı seçilen babası Ahmet Kalaycı mazbatalarını aldılar

MHP Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Yeni Mahalle Muhtarı seçilen babası Ahmet Kalaycı mazbatalarını aldılar. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, babasının elini öperek muhtarlığının hayırlı olması dileğinde bulundu.



Karaman Adliyesi'ne gelen Kalaycı'yı muhtar seçilen babası Ahmet Kalaycı ve partililer karşıladı.  Mazbata töreninde Savaş Kalaycı'ya, MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile İl ve İlçe yönetimi ve çok sayıda partili ve Babası Ahmet Kalaycı eşlik etti. MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nur Bilge cevahirden aldı. Mazbata töreninde, Karaman halkın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını ve kenti marka şehir haline getireceklerini söyleyen Kalaycı, Mazbatamızı almış bulunmaktayız. Öncelikle bu seçimde Karaman halkına verdiği destek ve güvenden dolayı  dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hiçbir menfaat beklemeden yanımızda duran arkadaşlarımıza, Karaman'lı hemşehrilerimize, MHP teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum dedi.



Mazbatasını aldıktan sonra muhtar seçilen babasının elini öpen Savaş Kalaycı, babası ile birlikte ülkeye hizmet edecek olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, ''Babamın 5'inci dönem muhtarlığı olacak. Baba oğul memlekete hizmet edeceğiz ve bu güzel bir duygu. Şu an heyecanlanmamak elde değil. Kelimelerle ifade edilemez'' dedi.



5. defa Yeni Mahalle Muhtarı seçilen Ahmet Kalaycı da oğlunu tebrik edip, birlikte Karaman için güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.



Karaman MAZBATA savaş kalaycı VELİ ÜLKÜSEVER