AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç' dan 3 Aralık Dünya Engelliler günü Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Başkan Tunç mesajında;

Günlük hayat içerisinde kimseye muhtaç olmadan yaşamak, insan onuruna yakışır biçimde yer almak herkesin olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın da en doğal ve temel hakkıdır. Bu hakkın sağlanmasında toplumun tüm kesimlerine önemli görevler ve sorumluluklar düşmekte. Bu insana ve topluma duyulan saygının bir gereğidir.
Onlara göstereceğimiz ilgi ve sorunlarına bulacağımız çözümler, üreten ve mutlu bireyler olarak ülke değerlerine katkıda bulunmaları sağlanmalıdır.Her sağlıklı birey birer engelli adayı olduğunu unutmamalı ve bu doğrultuda hareket etmelidir.
tunç mesajına şöyle devam etti İnsanı yaşat ki devlet yaşasın bilinciyle hareket ederek sadece Dünya Engelliler Günü'nde değil yılın her gününde, engellerin kaldırıldığı bir dünya için kurum ve kuruluşların ve bireylerin daha çok gayret göstermesini temenni eder tüm engelli kardeşlerimize mutlu ve sağlıklı günler dilerim.