675 MİLYON DOLAR İHRACAT YAPAN OSB'DEN KOMİK YARDIM

TAKİP ET

Biz Bize Yeteriz kampanyasına 100 bin TL yardım yaptığını duyuran Karaman organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tepkilere neden oldu.

Korona Virüs nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Biz Bize Yeteriz Kampanyasına Türkiye çapında bir çok kesimden yardımlar yağarken, Karaman’ın İş İnsanlarından Valilik zorlaması ile 100 bin TL çıkması Karamanlılar arasında tepkiye neden oldu. Türkiye çapında ihracat rekorları kıran Karaman OSB’sinden bir Milletvekilinin bağışı kadar bağış çıkmaması oldukça düşündürücü.. Karaman Organize Sanayi Bölgesi yıllardır Devletin Sigorta ve Vergi teşviklerinden en üst seviyede faydalanıyor.  Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi sabah saatlerinde basın toplantısı adı altında toplantı düzenlemiş. Düzenlenen toplantıya Vali Fahri Meral, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu üyeleri katılarak Biz bize yeteriz kampanyasına 100 Bin TL bağışladıklarını ilan etmişler. Yıllık 675 Milyon Dolar ihracat yapan Karaman Organize Sanayi Bölgesinden 100 bin TL yardım çıkması kamuoyunda komik olarak karşılandı. Yapılan 100bin TL lik yardımın da zaten vergiden düşüleceği öğrenildi.
 Sosyal medyada bağış haberini gören Karamanlılar; “Biz bize yeteriz aman siz paralarınıza sahip çıkın..” “100bin lira bağış yaptık diye haber yaptırıyorlar, yıllardır katirilyonlar kazandılar ayıp..” şeklinde tepkilere neden oldu.

 

karaman haber karaman habercisi bizbize yeteriz türkiye