7.7'lik depremin ardından bölgede 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Karaman'da beşik gibi sallandı

TAKİP ET

iddetli bir deprem daha oldu! Deprem; Diyarbakır, Adana, Şanlıurfa, Malatya ve Ankara'da hissedildi. Gece saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen 7.7 şiddetindeki depremin ardından kinci bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 7.5 olarak AFAD ise 7.6 olarak duyurdu. Depremin merkez üssünün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olduğu öğrenildi.

Sabaha karşı Saat 04:17'de Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti. 10 ilde büyük yıkım yaşanırken ekiplerin enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

 

ŞİDDETLİ BİR DEPREM DAHA

Bölgede artçılar yaşanırken saat 13.24'te Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Şiddetli sarsıntı Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya ve Ankara'da da hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 7.5 olarak duyurdu.

deprem kahramanmaraş deprem kahramanmaraş harita deprem kahramanmaraş canlı deprem kahramanmaraş can kaybı deprem kahramanmaraş twitter