Abidin Çağlayan'ın AK Parti Adayları ile İlgili Sosyal Medya Paylaşımı Gündem Oldu

TAKİP ET

Sosyal Medya hesabı olan Facebook'tan ''Garanti görmek böyle bişey demekki!.. Osman abi, Fatma çook çalışmanız lazım çoook…'' sözlerini ve milletvekili adaylarının, il başkanı Murat Öztürk'ün de bulunduğu bir esnaf gezisinin fotoğraflarını paylaşan Eski İl Başkanı Abidin Çağlayan'a tepkiler yağdı.  Sosyal Medya hesabı Facebook üzerin yaptığı paylaşıma çok sayıda kişi, hakarete varacak yorumlarla tepki gösterdiler. 

Saadet ve Has Parti’de görev yaptığı dönemde AK Parti'ye yönelik “Siyonist Partisi, ABD uşağı” gibi ifadeler kullandığı halde AK Parti İl Başkanlığına atanan ardından da seçtirilip İl Başkanı yapılan Abidin Çağlayan'ın dört yıla yakın görev yaptığı dönemde AKP Karaman il teşkilatında sular hiç durulmadı. İlk önce, 2021 Ocak ayında dönemin Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç ve İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ile yönetimde bulunan 5 kişi istifa etmişti. Ardından AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç'un istifasının ardından göreve getirilen Murat Öztürk ve ilçe yönetimindeki 45 kişi de istifa etmişti.  İstifalarla çalkantılarla dört yıla yakın görevde kalıp 28. Dönem milletvekilliği adaylığı için İl Başkanlığından istifa edip milletvekili aday adayı olan Abidin Çağlayan, liste dışı kalmıştı.  AK  Parti'ye yönelik daha önceki açıklamaları ve bu açıklamalara sebep istifalarla göndemden düşmeyen Abidin Çağlayan, bu defa da sosyal medya paylaşımı ile yine gündem oldu. 

Sosyal Medya hesabı olan Facebook'tan ''Garanti görmek böyle bişey demekki!.. Osman abi, Fatma çook çalışmanız lazım çoook…'' sözlerini ve milletvekili adaylarının, il başkanı Murat Öztürk'ün de bulunduğu bir esnaf gezisinin fotoğraflarını paylaşan Eski İl Başkanı Abidin Çağlayan'a tepkiler yağdı.  Sosyal Medya hesabı Facebook üzerin yaptığı paylaşıma çok sayıda kişi, hakarete varacak yorumlarla tepki gösterdiler.


Abidin Çaplayan Murat Öztürk