ADAY ADAYLARI NETLEŞİYOR

TAKİP ET

Karaman'da partilerde milletvekili aday adayları netleşmeye başladı

Karaman'da partilerde milletvekili aday adayları netleşmeye başladı. Karaman'da en çok aday adayının AK Partiden çıkması bekleniyor. Kulislerde 15 ile 20 adayın isimleri zikrediliyor.

AK Partide milletvekili aday adaylığı için; Milletvekili Recep Şeker, Bakanlar Kurulu Sekreteri Osman Sağlam, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Memur-Sen Kurucu İl Başkanı ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nden Şube Müdürü Veysel Göktekin, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclisi Eski Başkanı Mustafa Bayır, Bakan Müşaviri Bayram Şahin, Eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Avukat Hüseyin Mutlu, Gürbüz Çoban, Kadın Kolları eski başkanı Ümit Gülin Göksoy'un gibi adayların isimleri ön planda.

Ak Parti Mevcut milletvekili Recep Konuk'un ise aday adayı olup olmayacağı belli değil. Konuk'un Karaman'dan ya da başka bir ilden aday olabileceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde ise İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Kılbasan Eski Belediye Başkanı ve Eski İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, Yüksel Atik, Yaşar Evcen'in isimleri ön planda.

Milliyetçi Hareket Partisinde ise mevcut İl Başkanı ve Baro Başkanı olan Oktay Yılmaz, Eski Milletvekili Ali Pınarbaşı, Eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Gülcan, Eski Sendikacı Halil İbrahim Yıldırım, MYK Üyesi Ali Güler, Öğretmen Mehmet Serin,in isimleri ön plana çıkalar arasında.

İyi Parti'de ise mevcut İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, KMÜ'de Okutman Atilla Zorlu, İl Başkan Yardımcısı Durmuş Ataş'ın isimleri geçiyor. Saadet Partisi'nde ise İl Bakanı Şaban Şahin, Hüseyin Çoban, Ali Çiftçi, Hüseyin Oğuz isimleri ön planda.

Büyük Birlik Partisinde mevcut İl Başkanı Ömer Çolak, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Şen, Ahmet Akgül isimleri geçiyor. 26 Nisan(yarın) Perşembe Günü Kamuda çalışanların istifalarının son günü. İstifalar neticesinde kamuda çalışan aday adayları da netleşecektir.

Karamansondakka.com olarak, Karaman'a ve Karaman halkına hizmet için talip olan aday adaylarına başarılar diliyoruz.

karaman adaylar karaman milletvekili adayları karaman seçim osman sağlam veysel göktekin