Ahşap Oyun Evleri Kullanım Alanları

TAKİP ET

Sakura Ahşap olarak hizmet kalitemizi her geçen gün arttırıyoruz. Ahşap sağlıktır ve doğaya hiçbir zararı olmayan aksine doğa dostu olan evlerdir.

Sakura Ahşap olarak hizmet kalitemizi her geçen gün arttırıyoruz. Ahşap sağlıktır ve doğaya hiçbir zararı olmayan aksine doğa dostu olan evlerdir. Aynı zamanda ahşap uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Ahşap malzemenin yüksek enerji verimliliği ile yalıtım kolay bir şekilde sağlanır. Doğal afetlere karşı da oldukça dayanıklı bir malzemedir. Ölüm riski taşımaz. Ayrıca kurum düzeni oldukça basit ve ustalarımız tarafından ücretsiz montelenme işlemi gerçekleştirilir.
Çocuklar için ailelerin ilk tercihi olan oyun evleri kolayca kurulur. İsterseniz iç mekan tercih edin isterseniz de dış mekan. İç mekan olarak evlerinin terasları olan veya geniş balkonlara sahip olan kişiler tercih edebilirler. Çocuklarınıza özel alan oluşturabilir ve onlar için farklı oyun alanları elde etmiş olursunuz. Ayrıca hayal güçlerine çok yardımcı olan bu oyun evleri sayesinde çocuklar gelişimlerini hızlı bir şekilde tamamlar. Sağlıklı malzemeler kullanılarak da çocuklarımızı her ihtimale karşı koruyoruz.

Masalsı Ahşap Oyun Evleri

Sakura ahşap olarak birbirinden renkli ahşap oyun evleri ile miniklerimize ve ailelere hizmet sağlıyoruz. Son derece sağlam ve kaliteli yalıtıma sahip olan ahşap oyun evlerimiz çocuklarınız için en doğru tercihtir. Yazları aşırı sıcaklardan koruyarak ve kışları da aşırı soğuklardan koruyarak çocuklarınız her zaman keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur. Bunun dışında eklemeler yapmak zorunda kalmazsınız. Isı yalıtımı her mevsime uygun ve içerideki sıcaklığı stabil halde tutacak şekilde tasarlanmıştır. Sarıdan, pembeye, kırmızıdan maviye birçok farklı renk skalası ile çocuklarınızın ilgisini ve dikkatini bu evlere yöneltebilirsiniz. Unutulmaz anlar için çocuğunuza oyun evi hediye edebilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlar emin olun bahçenizde her zaman çok güzel duracaktır.

Sakura Ahşap Köpek Kulübesi

Sakura ahşap köpek kulubesi seçenekleri ile sevimli dostlarımızı da düşünerek tasarımlar gerçekleştiriyoruz. Sevimli dostlarımızın yuvalarını bahçenizin kuytu köşesine koymanızı tavsiye ederiz. Bunun sebebi evcil hayvanlarınız yoldan geçen arabaların veya insanların gürültüsünden rahatsız olup aşırı tepkiler gösterebilir. Bu nedenle kulübenizi konumlandırırken bunu dikkate almalısınız. Bir diğer önemli nokta köpeklerinizin boyutuna uygun bir şekilde kulübenizi tercih etmelisiniz. Yoksa evcil hayvanınız rahatsız olabilir ve yine agresif davranışlar sergileyebilir.
Tüm bunları göz önünde bulundurmanız önemlidir. Aynı zamanda minik dostlarınızın sağlığı da bizler için oldukça önemlidir. Onlar için tasarımlarımızı 5 ila 10 cm daha yukarda köpek kulübeleri tasarlıyoruz. Böylece zeminden üşütemezler ve hasta olmazlar. Kullandığımız yalıtım sistemi sayesinde dört mevsim boyunca keyifli bir şekilde kulübelerinde vakit geçirebilirler. Aynı zamanda dostlarımızın kapı yönlerini de düşünüyoruz. Bunun sebebi ise rüzgarın geliş yönünden kaynaklıdır. Böylece evcil hayvanlarınız rahatsız olmayacaktır. Kapı yönlerini sağ veya solda tercih ederek onlara kolaylık sağlamış olacaksınız. Daha fazla bilgi için lütfen bizlerle iletişim numaralarımız üzerinden ulaşmaya çekinmeyin.