karaman'da AK PARTİ 7 ADAYLA TEMAYÜL YOKLAMASINA GİTTİ

TAKİP ET

Eski Karaman Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er'in istifa etmesi sonucu Ak Parti Genel Merkezinin talimatıyla temayül

Eski Karaman Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er'in istifa etmesi sonucu Ak Parti Genel Merkezinin talimatıyla temayül oylamasına gidildi. Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Ak Parti teşkilat başkan yardımcısı Ekrem Görçeker ve Genel Merkez Görevlisi Mehmet Said Kaya görevlendirildi.

Heyet başkanı mustafa Şükrü Nazlı temayül oylamasının ardından Sivil toplum örgütleri  ve Karamanlıların görüşlerinin değerlendirileceği, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra ilde ortak bir bir fikir ortaya çıkacak. Temayül oylamasının yanı sıra bütün diğer etmenlerde değerlendirilerek Genel Merkezimize raporumuzu sunacağız. Çok kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak bir neticeye varacağız. Şuan resmiyette 7 arkadaşımız il başkanlığı için müracatta bulundu. dedi. Biz teşkilatımıza 3 isim yazmalarını istiyoruz. Toplanan isimler açıklanmadan genel merkeze gönderilecek dedi.

Konuşmanın ardından katılımcılar kimleri il başkanı olarak görmek istiyorlarsa 3 isim yazarak oy kullandı.Parti içi kulislerinderesmi başvurusu olmasa da Yusuf Bayraktar' ın da il başkanlığı için aday adayı olarak adının geçtiği öğrenildi.

Toplanan isimler açıklanmadan genel merkeze gönderilerek dedi. Şuanda Karaman AK Parti İl Başkanlığı'na resmi olarak il başkanlığını açıklayan isimler şu şekilde;

1.HÜSEYİN TÜRKSEVER

2.TAMER YILDIZBAŞ

3.HÜSEYİN MUTLU

4.MESUT SOYFİDAN

5.İBRAHİM AYHAN ŞANCI

6.KERAMETTİN ÖZDEN

7.İBRAHİM KOÇAK

AK Parti Karaman Karaman karaman haber