Ak Parti Adayları Hüseyin Mutlu ve Selman Oğuzhan Eser'e Büyük Teveccüh

TAKİP ET

AK Parti Adaylarına Sevgi Büyüyor

AK Parti Adaylarına Sevgi Büyüyor.


Seçim çalışmalarını hızlandıran ve son günlerde Karaman Merkezde esnaf ve halk ile buluşmasını sürdüren AK Parti vekil adaylarından Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu, Karaman halkının büyük ilgisiyle karşılanıyor.

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde geri sayım devam ederken, Ak Parti Karaman'da belirlediği Milletvekili adaylarının saha çalışmaları da hızlandı.

Esnaf ve Vatandaşlarla buluşan Vekil Adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Mutlu Karaman halkının büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Önceki gün ilçeye gelen 2'nci sıra adayı Selman Oğuzhan Eser ile 3'ncü sıra adayı Hüseyin Mutlu esnafları ziyaret etti.

Girdikleri iş yeri ve dükkanlarda büyük ölçüde ciddi bir teveccüh ile karşılaşan Vekil adayları karşılaştıkları ilgiden büyük bir memnuniyet duydu. Sadece çarşı esnafını değil, bir çok bölgesinde alın teri döken esnafı da ziyaret eden Adaylar, esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet ediyor. Gerçekleştirilen halk ziyaretlerinin ardından, Vekil Adayları, Karaman da gördükleri yakın ve yoğun ilgiden  dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Karaman  AK Parti Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser yaptığı açıklamada  24 Haziran günü gösterilen bu teveccühün sandıklara da yansıyacağından hiç şüphemiz yok. Yeni Türkiye'nin kapısını Karaman'mızdan aralayacağımızdan eminim dedi.

Karaman  AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Mutlu ise  AK Parti'ye olan teveccühünün artarak devam ettiğinin göstergesi olduğunu söyledi. 24 Haziranda büyük bir zaferle mecliste temsil edilme ve Cumhurbaşkanımızın yüksek oy ile hükümet kurma görevini alması ile AK Parti'nin devlete çok büyük hizmetleri olacaktır dedi.







ak parti AK Parti Karaman Hüseyin Mutlu Selman Oğuzhan Eser