AK Parti İl Başkanı Çağlayan: Kurumlardaki çalışmaları yakinen takip ediyoruz

TAKİP ET

Ağustos ayı İl Danışma Meclis toplantısında konuşan AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Abidin Çağlayan, kurumlardaki çalışmaları yakinen takip ettiklerini söyledi

Ağustos ayı İl Danışma Meclis toplantısında konuşan AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Abidin Çağlayan, kurumlardaki çalışmaları yakinen takip ettiklerini söyledi. AK Parti İl Teşkilat binasında İl Başkanı Abidin Çağlayan Başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, ilçe ve belde Belediye başkanları, il, ilçe, belde kademeleri yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyelerinin katıldılar.

Toplantıda katılımcılara hitap eden il Başkanı Avukat Abidin Çağlayan, '' Karamanlı hemşehrilerimizin istek ve şikayetleri bizim için çok önemli her fırsatta teşkilatımız ve vekillerimiz ile birlikte vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye onları dinlemeye çalışıyoruz. Kurumlardaki çalışmaları yakinen takip ediyoruz, Karaman da devam eden yatırımlar ve hizmetler adına Milletvekillerimiz ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz, AK Parti teşkilatı olarak mahalle ve köy temsilcilerimiz bizim için çok önemli onlar teşkilatın parmak uçları vatandaşlarımıza ulaşabilmek ve onları dinleyebilmek adına teşkilatımızın her bir neferi ile durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Güncel konularımızdan bir diğeri ise Belediye Meclisi konusunda bağımsız üye Emir Musa Beydilli'nin üyeliği hakkında YSK ya yaptığımız başvuru ile dava süreci Beydilli'nin mazbatasını alarak sıradaki AK Parti Belediye Meclis Üyesine verilmesine karar vererek üye sayımız tekrar 17 ye çıkmıştır. Biz AK Parti olarak Cumhur ittifakı konusunda hassasiyetimizi koruyarak Karaman için bir çivi dahi çakılacaksa bunun için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dedi.