Ak Parti il yönetimi Yeni Şube Müdürlerini ziyaret etti

TAKİP ET

Daha öncesinde İl Genel Sekreteri değişikliği olan Karaman İl Özel İdaresinde geçtiğimiz günlerde şube müdürleride değişmişti. Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve yönetimi yeni göreve başlayan müdürleri de ziyaret ettiler.

Başkan Çağlayan yanına Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, İl Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Koca ve Fatih Sevim’i de alarak Karaman İl Özel İdaresinde yeni göreve başlaya Şube Müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Çağlayan ve ekibi Tarımsal Sulama Hizmetler Müdürü Mustafa Eren’i, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Bağırgan’ı, Yol ve Ulaşım Müdürü Umut Kocabaş’ı, Yatırım ve İnşaat Müdürü  Sinan Özyeri’i ve Karaman İl Özel İdare personellerini ziyaret etti.

Başkan Çağlayan;” İl özel idaresi Belediye sınırları dışında kalan, imar, yol, su, kanalizasyon, katı atık çevre acil yardım ve kurtarma, orman köylerinin desteklenmesi, ağaçlandırma, park ve bahçe tesisine ilişkin hizmetleri yapmakla görevli ve yetkili bir kurumdur. Vatandaşlarımızın hizmet alabileceği önemli kurumlardan birisi olan Karaman İl Özel İdaremiz yeni müdürlerimiz ile daha iyi hizmet vereceğine inanıyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı müdürlerimize teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun.” dedi

karaman hava durumu karaman haber karaman gündem karaman devlet hastanesi karaman belediyesi abidin Çağlayan