Çağlayan: Cumhuriyetin ilan edilişinin 96. yıldönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutluyoruz

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhuriyetimizin 96

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü  kutladı. Çağlayan mesajında, ''Cumhuriyetin 96'ncı yılını kutlamanın gurur ve heyecanının yaşıyoruz'' dedi 

AK Parti Karaman İl Başkanı Çağlayan yayımladığı mesajında; ''imkansız gibi görünen çetin bir mücadelenin ardından kazanılmış ve millete armağan edilen en büyük hediyelerden birisi olan Cumhuriyetin ilan edilişinin 96. yıldönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutluyoruz.
Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme milli birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür.
Bugün, bizi millet yapan yüksek değerlerimizin daha gür sesle yüceltileceği, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykırılacağı, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakılacağı gündür.
İnanıyoruz ki; Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer bütün alanlarda büyük bir mesafe kat ederek, elde edilen bu başarılarla birlikte Ülkemizi hep ileri daha da ileri taşımak en büyük hedeftir.

Cumhuriyetin 96. yıl dönümü vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu  ve saygıyla anıyor, bütün hemşehrilerimizin  Cumhuriyet bayramını  kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

abidin çağlayan ak parti akparti karaman Karaman heber larende