AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan Ayrancı İlçesinde incelemelerde bulundu

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan hız kesmeden ilçelerdeki çalışmalarına devam ediyor.

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan Kazımkarabekir ilçesinden sonra bu defada Karaman'ın Ayrancı İlçesini gezdi.

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaman'ın Ayrancı İlçesinde incelemelerde bulunarak, ilçe kaymakamı ve müdürlerini ziyaret etti.

Ayrancı ilçesinde yürütülen tüm çalışmaları tek tek inceleyen Çağlayan ilçenin refahı ve ihtiyacı için devam eden ve planlanan projeler için bakanlıklarımız ve hükümetimiz nezdinde üzerine düşeni yapacağını bildirdi.

Çağlayan Merkez ilçe başkanı Feyzullah Tunç, Ayrancı ilçe başkanı Avni Gümüşalan ve il genele meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak Ayrancı İlçe Kaymakamı Evren Çakır’ı makamında ziyaret ederek ilçe için düşünülen projeleri konuştu.
Yeni atanan Ayrancı İlçe Başkanı Avni Gümüşalan ile birlikte kurum müdürleri ve personelleri ile tanışmak isteyen Çağlayan daha sonra Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan’ı, Yazı İşleri Müdürü Süheyla Çelebi’yi, Halk Eğitim Müdürü Emel Gökbudak'ı, Hastane  Müdürü Ali Yaşar Bulut'u, Tarım  Müdürü Kamil Küçük'ü, İlce Emniyet Amiri Oğuzhan Yilmaz’ı, Ayrancı Müftüsü Ahmet Yolcu’yu, Ayrancı Sulama Birliği Başkanı  Mustafa Kılınçaslan'ı, Ayrancı Mal Müdür V.Sedat Ceylan’ı, Ayrancı Kaymakamlığı Özel idare Müdürü H.Hüseyin Kaba’yı, tüm kurum personellerini ziyaret ederek, ilçe hakkında detaylı bilgi aldı.

Ayrancının Karaman için önemini belirten Çağlayan bugün ziyaretlerimizde bize gösterilen misafirperverliklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.






karaman ak parti karaman haber haber karaman abidin çağlayan