AK Parti Karaman Milletvekili adayı Fatma Coştu Seçim Çalışmalarına Köylerden Başladı

TAKİP ET

AK Parti Milletvekili adayı Fatma Coştu seçim çalışmalarına dağ köylerinden başladı. Milletvekili Recep Şeker ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır'ın da katıldığı köy ziyaretlerinde vatandaşların istek ve talepleri dinleniyor.

Seçim çalışmalarına Karaman'ın merkez dağ köylerinden başlayan AK Parti Karaman Milletvekili adayı Fatma Coştu, İhsaniye, Özdemir , Aybastı, Boyalı, Çavuşpınarı, Yukarı Akın, Aşağı Akın, Kurucabel köylerini ziyaret etti.  Ziyarette Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır ve parti teşkilatından yöneticilerde eşlik etti.

Köy ziyaretleri ile ilgi konuşana  Fatma Coştu,''İhsaniye, Özdemir , Aybastı, Boyalı, Çavuşpınarı, Yukarı Akın, Aşağı Akın, Kurucabel  Köylerimize ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Muhtarlarımıza, Köy Temsilcilerimize ve Kıymetli Hemşehrilerimize hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Serin bir günde bizi sıcacık karşılayan kıymetli ablalarıma, Muhtarımıza, Köy Temsilcimize ve Kıymetli Hemşehrilerimize hoş sohbetleri için de ayrıca teşekkür ederim.'' dedi






fatma coştu AK Parti Karaman İhsaniye Özdemir Aybastı Boyalı Çavuşpınarı Yukarı Akın Aşağı Akın Kurucabel