AK Parti Karaman Milletvekili adaylarından STK Platformuna Ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili adayları, Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformunu ziyaret ettiler. 

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Milletvekili adayları Osman Sağlam ve Fatma Coştu Karaman STK Platformunu ziyaret etti. STK Platformu Sözcüsü Emekli Memur-Sen Başkanı  Teyfik Baran ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Milletvekili adayları ile fikir alışverişinde bulunarak seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler aldılar.  Toplantıda söz alan Memur-Sen temsilcileri Memurlara yapılacak zamların bir an önce açıklanmasını istediler.

Memur-Sen Karaman İl Temsilciliği ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Karaman STK Sözcüsü Teyfik Baran; “ Karaman STK Platformu olarak Karaman için sorun analizi konusunda ve bu sorunların yöneticilere taşınması konusunda STK'lar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karaman Milletvekillerimiz ile geçmişte olduğu gibi devamlı irtibat halide olduk.  Bizleri yine ziyarete geldiler, zaten kendileri ile sürekli irtibat halindeyiz. Bugün de gerekli konuları konuşma ve durumu analiz etme imkanı bulduk ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimize ve adaylarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyarette STK temsilcileri ile Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Başkanı Murat Öztürk, Milletvekili adayları Osman Sağlam STK yöneticileri ve üyeleriyle sohbet ettiler, Milletvekili adayları hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundular.

İl Başkanı Murat Öztürk, hem Karaman halkının hem de Türkkiye halkının 2023 seçimlerinin önemini çok iyi bildiğini ve Türkiye’yi eski günlerine döndürmeyi amaçlayanlara fırsat vermeyeceklerini belirtti.

Toplantı sonunda Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformunu adına Karaman STK Sözcüsü Teyfik Baran, 27. Dönem Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'e hediye takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.