AK Parti, Karaman Milletvekili Adaylarını Tanıttı

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Karaman Milletvekili adaylarını,  AK Parti İl Teşkilat binasında düzenlediği toplantısında tanıttı.

 

28. Dönem Milletvekili adaylarının açıklanarak YSK'ya listelerin verilmesinin ardından AK Parti Karaman Milletvekili adayları il binasında parti teşkilatlarıyla bir araya geldiler.

AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk'ün açılış konuşması ile başlayan Aday Tanıtım Programına; Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak,  AK Parti eski il başkanları,  eski teşkilat üyeleri, AK Partili belediye ve il genel meclis üyeleri, belde ve ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

İl Binasında düzenlenen basın toplantısı ile milletvekili adaylarını tanıtan AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk,  

Biz Kocaman Bir Aileyiz…

AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk; " 28. Dönem milletvekili adaylarımız Partimize, Şehrimize, Milletimize Hayırlı Uğurlu Olsun'' dedi.

Siyaset tarihinde yeni bir dönemin başladığını söyleyen Öztürk ; “Türkiye Yüzyılı adını vermiş olduğumuz ve hedef olarak koyduğumuz başlangıcını da 14 Mayıs Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için belirlenen hedefler doğrultusunda yol alıyoruz. Bu yolculukta TBMM'de Karaman'ımızın, Karaman'lılarımızın ve partimizin temsili için belirlenen birbirinden değerli 3 adayımızı teprik ediyorum.  AK Parti sürekli yenilenerek tazelenerek büyüyen bir teşkilat. Biz sadece seçimlerde vatandaşın karşısına çıkmış bir parti değiliz. Tüm dönemlerde seçimler bitse de bitmese de köy köy mahalle mahalle hane hane vatandaşlarımızla her zaman bir arada olan bir partidir. Biz seçmen esasına dayalı çalışan bir partiyiz. Sadece seçim dönemlerinde vatandaşı dinleyen bir parti hiçbir zaman olmadık.  Teşkilat olarak her zaman her dönem vatandaşın talebi, sıkıntı ne ise yardımcı oldu. Sorun varsa çözüm noktasında da her zaman irade gösterdik. ”  şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk'ün konuşmasının ardından AK Parti  Karaman Milletvekili adayları sırasıyla söz alarak kendilerini kısaca katılımcılara tanıttı.

AK Parti Karaman 1. sıra Milletvekili adayı Av. Selman Oğuzhan Eser ; "28. Dönem Karaman AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adaylığına bizleri tekrar layık görenlere şükranlarımı arz ederim. Memleketimiz için üzerimize düşen sorumlulukları geçen dönem olduğu gibi yine fazlasıyla yerine getirmek için çalışacağım. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Karaman’ı layıkıyla temsil etmeye çalıştım. Bizim görev tanımızda parlamenter olarak biz sadece yasa çıkarmakla görevliyiz ancak uygulamada bizler bir millet unsurunu oluşturan o vatandaşın her ne işi olursa olsun bir milletvekili bu işlerin içerisinde vardır. Biz bu yüklerin hepsini hiç yadırgamadan hiç şikâyet etmeden beş yıl boyunca sırtımızda taşıdık. Dua ve desteklerinizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Karaman 2. sıra Milletvekili adayı Osman Sağlam; "Karaman'da doğdum Karaman'da büyüdüm 36 yıllık bürokrasi hayatımda Karaman'dan hiç kopmadım neredeyse her ay Karaman'a geldim gittim. Karaman'dan partili partisiz kim gelirse gelsin kabul ettim, yardımcı oldum.  İthal diye algı yapılması üzücü.  36 yıllık bürokrasi hayatımda en çok korktuğum şey algılardır. Ben algılardan korkarım. Çünkü yaptığım görevden dolayı da korkarım.  Allah nasip ederse Ülkeme, Karaman' a ve Karaman'lıya hizmet etmek için bu yolda yürümeye devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.  

AK Parti Karaman 3. sıra Milletvekili adayı Fatma Coştu; "Bizler Sefer ile yükümlüyüz, Zafer ise Rabbimin..Kaldığımız yerden DEVAM.. Haydi Bismillah.  Sadece kadın yada genç ifadesiyle bu sıfatların arkasına sığınan ve hevesle cümleler kuran kişiler olmadık. 15 yaşından beri AK Parti ve STK'ların içindeyim. biz bunu bu şekilde öğrendik. Her zaman dolu dolu cümlelerle arkasını doldurarak sadece kadın olduğumuz için yada sadece genç olduğumuz için bir göreve talip olmak değil evet belirli yollardan geçtik. Bir yola girdik. O yolda kıymetli büyüklerimizle yol arkadaşlarımızla kardeşlerimizle omuz omuza yürüyebilmek istiyoruz”  diye ifade etti.



AK Parti Karaman osman sağlam karaman selman oğuzhan eser karaman ak parti fatma coştu osmna sağlam ak parti