AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser Başyayla ve Sarıveliler İlçelerine çıkarma yaptı

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Sarıveliler ve  Başyayla  ilçelerini ziyaret etti. Çalışmaları yerinde  inceleyen  Milletvekili  Eser, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.


AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan  Eser,  Perşembe   gününü Sarıveliler ve Başyayla  ilçelerine  ayırdı. Milletvekili Eser’in ziyaretleri kapsamında ilk durağı   AK PARTİ Sarıveliler  İlçe Teşkilatı  oldu. Burada Parti teşkilatıyla  buluşan  Eser,  Partililer ile istişarelerde bulunduktan sonra Sarıveliler esnafı  ve halkın arasına karışıp sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.
Karaman Milletvekili Eser, Başyayla İlçesine yaptığı ziyarette ise Belediye Başkanı Ahmet İpek ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Canlı ile ilk önce esnaf ziyaretlerinde bulundu, hayırlı işler diledi. 
Sarıveliler ve Başyayla  ilçelerine yaptığı ziyaretleri değerlendiren AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan  Eser,  ''İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz.'' dedi







selman oğuzhan  eser haber karaman başyayla karaman haber