AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser KMÜ Akademik Yılı açılışı için Karaman'a gelen Eski Bakan ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Hemşerimiz Lütfi Elvan'ı karşıladı.

TAKİP ET

KMÜ Akademik Yılı Açılışına TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile birlikte katılan Selman Oğuzhan Eser, programın sonrasında Karaman İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısına katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar kısa bir açılış konuşması yaparak toplantının hayırlılara vesile olmasını diledi. 'Tek Y

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser KMÜ Akademik Yılı açılışı için Karaman’a gelen Eski Bakan ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Hemşerimiz Lütfi Elvan’ı karşıladı. 
KMÜ Akademik Yılı Açılışına TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile birlikte katılan Selman Oğuzhan Eser, programın sonrasında Karaman İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısına katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar kısa bir açılış konuşması yaparak toplantının hayırlılara vesile olmasını diledi. 
“Tek Yumruk Olacağız”
Ekim ayı Meclis toplantısına katılan AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Karaman İl Genel Meclisi üyelerinin Karaman'a hizmet noktasında hepsinin bir bütün olarak çalışması gerektiğinin altını çizdi. Karaman için hizmet yarışında İl Genel Meclisinin önemine de değinen Eser; “Köylerimize Şehrimize hizmet etmek için siyaseti bir kenara bırakıyoruz. Siyaseti seçim zamanı yaparız. Önemli olan burada uyum içerisinde çalışmaktır. Cumhur İttifakı dışında diğer siyasi partilerden İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız bizi her zaman arayıp dileklerini iletebilirler. Biz de Ankara’da elimizden geleni yaparak Vatandaşımıza hizmet götürmek için yardımcı olacağız. Bir yere hizmet götürmek yol yapmak suyunu götürmek ve bu işleri projelendirip sonuçlandırmak ciddi mesai harcamamız gereken işler. Birlik olmamız gereken bir dönemde yerel siyasi çekişmeleri bırakıp kalan süre içerisinde güzel şehrimize, ilçe ve beldelerimize,  köylerimize ne kadar çok hizmet yapabiliriz ona çalışmamız gerekiyor. Birlikte çalışıp tek yumruk olarak Karaman’a hizmet edelim. Benden istek ve görüşleri olanlara söz vermek istiyorum. İl Genel Meclisi üyelerimize sonuna kadar destek vermek bizim görevimiz.” dedi. Karaman İl Genel Meclisi üyelerini tek tek dinleyip notlar alan Eser, yeni meclis dönemi çalışmalarında başarılar diledi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi üyeleri Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’e ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Oldukça verimli bir meclis toplantısı olduğunun altına çizen Başkan Kapar, “Milletvekilimiz Selman Oğuzhan Eser İl Genel Meclisi üyelerimizden il, İlçe, Belde ve köylerdeki  sorunlarla ilgili yöneltilen sorunlarla ilgili bilgilendirme yaptı. Çok verimli bir ziyaret oldu. Bunca iş yoğunluğu içerisinde zaman ayırıp ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Selman Oğuzhan Eser'e çok çok teşekkür ediyoruz.” dedi.  
Karaman İçin Durmak Yok..
AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser tempolu geçen Karaman mesai ardından devam eden TBMM çalışmalarına katılmak üzere Ankara’ya döndü. Alınan bilgiye göre Vekil Eser ilerleyen günlerde Karaman’da temaslarına yoğunluk verecek.




karaman karaman hava durumu karamanoğlu mehmetbey üniversitesi karaman nöbetçi eczane karaman gündem