AK Parti Karaman milletvekilleri mazbatalarını aldı

TAKİP ET

24 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti'den Karaman milletvekili seçilen Dr

24 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti'den Karaman milletvekili seçilen Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser mazbatalarını aldı.


AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, seçim sonucunun Türkiye için en hayırlı bir sonuç olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ise, yüzyılın seçiminde yüzyılın liderini başkan, kendilerini de milletvekili seçen Karaman halkına teşekkür ederek, Bizler millet olarak yarış bittikten sonrada koşmaya devam edeceğiz. Esas yarış şimdi başlıyor. Millet sözünü söyledi. Şimdi iş zamanı. Durmak yok yola devam dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Er'de Karaman halkına teşekkür ediyoruz. 2 milletvekilliği aldık. Üçüncü milletvekilliğini az farkla alamadık üzüntü duyuyoruz ama Karaman halkı, Reisimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a  büyük oranda oy vererek göğsümüzü kabarttı.
İl Seçim Kurulu'nda gerçekleşen mazbata törenine belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, İl ve ilçe  yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

recep şeker Selman Oğuzhan Eser