AK Parti Karaman Teşkilatından İstanbul Seferberliği

TAKİP ET

Karaman Teşkilatının Hemşehrilere 'ikna telefonu ve ziyaret' çalışmaları sürüyor

Karaman Teşkilatının Hemşehrilere 'ikna telefonu ve ziyaret' çalışmaları sürüyor... Sadece Karaman Teşkilatı değil, AK Partili belediye başkanları, İlçe, belde  teşkilatları, köy ve mahalle temsilcileri tam kadro çalışıyor.




AK Parti Karaman teşkilatı 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri için Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım'a destek için İstanbul'daki hemşehrilerine ulaşmaya çalışıyor. İstanbul'da yapılacak seçimlere günler kala sadece Sadece Karaman Teşkilatı değil, AK Partili belediye başkanları, İlçe, belde  teşkilatları, köy ve mahalle temsilcileri tam kadro çalışıyor.

AK Parti Karaman Teşkilatından, alınan bilgiye göre; AK Parti Karaman teşkilatına bağlı partililerin bir kısmı İstanbul'a giderek hemşehrilerini ziyaret ederek seçim çalışmasına katkı sağlarken bir kısmı da Karaman'dan telefonla akraba ve dostlarına ulaşıyor. Gerek sosyal medya üzerinden gerekse dernekler aracılığı ile tek tek tespit ettikleri hemşehrilerini telefonla arayarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek isteyen AK Parti teşkilatı, özellikle kararsız seçmeni ikna etmeye çaba harcıyor.

AK PARTİ KARAMAN İL KADINLAR KOLU BAŞKANI İMİŞ GÖNENÇ, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI BİNALİ YILDIRIM'A DESTEK İÇİN TEŞKİLAT ÜYELERİ İLE BİRLİKTE İSTANBUL'A KAMP KURARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADI.