Ak parti Karaman'da gövde gösterisi yaptı

TAKİP ET

Yıkmak değil yapmak için, eğilmek değil dik durmak için sadece Büyük Türkiye değil mazlum coğrafyalar için AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği yürüyüşde AK Parti gövde gösterisi yaptı

Yıkmak değil yapmak için, eğilmek değil dik durmak için sadece Büyük Türkiye değil mazlum coğrafyalar için AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği yürüyüşde AK Parti gövde gösterisi yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı önünden başlayan yürüyüş Ak Tekke Meydanında son buldu. Yürüyüşe yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

AK Parti yürüyüşüne , Milletvekili Recep Konuk, Milletvekili Adayları Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Hüseyin Mutlu, İl Başkanı Mehmet Er, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İsmet Paşa caddesindeki Ak Parti yürüyüşünde vatandaşlar ve esnafı selamlayan partililer, vatandaşın büyük ilgisini çekti.

Milletvekili Adayları, İl Başkanı ve Belediye ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Aktekke Meydanında seçim otobüsünden vatandaşlara seslenerek, yapılan ve yapılması gereken çalışmaların tamamlanabilmesi için ve güçlü bir Türkiye için oy istedi.

27. Dönem Karaman Milletvekili Adayları Milletvekili Adayları Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Hüseyin Mutlu, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde sandık başına gideceklerden partisi için oy istediler.

Adaylardan sonra meydanda toplanan yaklaşık 5 bin kişiye seslenen Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti İktidarının ülkede son derecede büyük işleri başardığını ve başarmaya da devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini ve bu seçimde bir taraftan Cumhur İttifakı, bir yanda da Türkiye'yi eski günlere götürmek isteyen Millet İttifakı'nın bulunduğunu söyleyen Recep Konuk, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde, tüm vatandaşlarımız yeni Türkiye isteyecek. Bunun için bu seçim çok önemli. AK Parti iktidarının 16 yıllık iktidarında neleri yaptığını hepiniz biliyorsunuz. Bunları tek tek anlatmaya kalksak günler sürer. Yapılacak milletvekili seçimlerine ve Cumhur İttifakı'na destek vermenizi bekliyoruz. Bu seçim ülkemizin geleceğinin, belirlenen 2023 hedeflerinin seçimi olacaktır. 24 Haziran çok önemli bir seçim. Seçimlerin üstünde bir seçim… Türkiye'nin istikbal ve istiklal mücadelesidir. Esaretten kurtulma zamanıdır. Karaman'ın bütün  mahallelerimizden AK Parti'nin bugüne kadar aldığı en fazla oyu alarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vermeniz için sizlerden Pazar günü sandıkları patlatmanızı istiyorum dedi



[gallery ids=39247,39246,39245,39244,39243,39242,39236,39237,39238,39239,39240,39241,39235,39234,39233]

1 Recep Şeker 2 Selman Oğuzhan Eser AK Parti Karaman AK Parti Karaman İl Teşkilatı Hüseyin Mutlu Karaman KARAMAN BELEDİYESİ karaman haber KARAMAN HABERLERİ veysel göktekin