AK Parti Milletvekili Adayı Osman Sağlam, Köy Gezilerine Devam Ediyor

TAKİP ET

Seçim çalışmaları kapsamında Kameni, Karacaraören, Eğilmez, Madenşehri, Üçkuyu, Dinek, Hamidiye ve Göztepe köylerini ziyaret eden Osman Sağlam, köy sakinlerine AK Partinin icraatlarını ve hedeflerini anlatarak 14 Mayıs Genel Seçimlerinde vatandaşlardan AK Partiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedi.

AK Parti Karaman 2.sıra milletvekili Adayı Osman Sağlam Karaman Merkez köylerinden Kameni, Karacaraören, Eğilmez, Madenşehri, Üçkuyu, Dinek, Hamidiye ve Göztepe köylerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.  Sağlam, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla sohbet etti onların sorunlarını dertlerini dinledi.  Osman Sağlam, köylülerin kendisine gösterdiği sıcak karşılama ve ilgiden hayli memnun kalırken, halkın kendisine yetki verdiği takdirde hizmeti köylerden başlatacağını ve köylerin aldığı hizmetle daha yaşanabilir olacağını ifade etti.

Osman Sağlam'a ziyaretlerde, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır ve AK Parti teşkilat üyeleri, il genel meclisi üyesi Mustafa Yangöz, önceki dönem belediye meclis üyesi Hikmet Düzenli, önceki dönem il genel meclisi üyesi Mehmet Yakar Şimşek eşlik etti. Sağlam, köylerde yapmış olduğu konuşmalarda köylere yaptıkları ziyareti siyasi bir çalışmadan çok tanışma ve yerinde tespitler olduğunu belirtti. Osman Sağlam, Köylerin yol, su, imar sorunlarının çözümünün yanında tarım alanın da köylünün öne çıkan ürünlerinin de köylünün sosyal hayatının da büyük değişlikler yaşayacağına değindi. Sağlam, “Köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Bu ziyaretlerimiz son olmayacak. Eğer sizler bize hizmet etme imkanı verirseniz bundan sonra hep birlikte olacağız" dedi.

"BEN DE SİZLER GİBİ KÖY ÇOCUĞUYUM"

Kendisinin de Köylü çocuğu lduğunu söleyen Sağlam, " Köye gelmekten köylümüze gelmekten yorulmayız. Buralara gelmek bize zor gelmez. Seve seve geliriz. Bende sizler gibi köylü çocuğuyum.  Bugünkünden daha zor ve kötü şartlarda yaşadık bizde. Köylümüzü kente getirmek doğru olmayacağından dolayı kenti köylerimize getireceğiz" dedi.






osman sağlam Ak Parti