AK Parti  Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser Ermenek'e adate çıkarma yaptı.

TAKİP ET

24 haziran seçimlerine 2 gün kala AK Parti  Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser saha çalışmaları için  Karaman  Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Ermenek AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Aydın ile

24 haziran seçimlerine 2 gün kala AK Parti  Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser saha çalışmaları için  Karaman  Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Ermenek AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Aydın ile Karaman İl ve Ermenek İlçe Teşkilatı ile Ermenek'e adate çıkarma yaptı.

Ermenekte AK Parti  Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser'e  ilçe halkı yoğun ilgi gösterirken, AK Parti'ye destek vermeye devam edeceklerini söylediler.  İlk olarak ilçe binasında teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Milletvekili adayı Eser ve Ertuğrul Çalışkan, daha sonra beraberindekilerle birlikte esnafları ziyaret etti. İlçe merkezindeki esnaflara 'Hayırlı İşler' dileyen Selman Oğuzhan Eser ve Ertuğrul Çalışkan'a  vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Selman Oğuzhan Eser ,Karaman  Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Ak Parti Heyeti,  Ermenek içindeki ziyaretlerinin ardından Karaman'a haraket ettiler.

 

ermenek