Akgün; "Lale Devri sona erdi"

TAKİP ET

AK Parti Karaman belediye başkan adayı Mevlüt Akgün son bir haftada Ongun A.Ş. bünyesine yapılan işçi alımlarına tepki gösterdi.

Yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kalırken Karaman'da Belediye başkan adayları hem sahada hemde ssyal medya üzerinden seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün yoğun temposu ile Karamanlılardan takdir toplarken bir yandan da Karaman Belediyesinin yaptığı yanlış icraatları ve boşa harcanan Karamanlıların hakkını savunuyor. Seçime sayılı günler kala Karaman Belediyesi iştiraki olan Ongun A.Ş. bünyesine alınan 150 civarında işçi olduğu bilgisine ulaşan Akgün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. 

 

Seçime Kadar bin kişi..

Karaman'da Belediye başkan adayı Mevlüt Akgün yaptığı paylaşımda; "Üretken belediyecilik iddiasıyla yola çıkıp Belediye ve şirketini borca batıran bir anlayış. Belediyemizin ve şirketlerinin borçları dağları aşmışken, şirketine binli rakamlarınüzerinde işçi alınmaya devam ediliyor. İşinde ve aşında olana bir diyeceğim yok. Ama maaş alıp işe gitmeden poster, bayrak, vs asanlar sosyal medyada trolcülük oynayanlar bilinizki Lale Devri sona erdi. Karamanın hakkını kimseye yedirmem. Karaman Huzur bulacak." dedi.

 

 

 

Belediye Karaman Mevlüt Akgün Haber karaman sondakika