Ali BOZKURT'un  18 MArt ÇAnakkale zaferinin 104. YIl dönümü ve şehitleri Anma günü mesajı

TAKİP ET

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ali BOZKURT'un  18 MArt ÇAnakkale zaferinin 104

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ali BOZKURT'un  18 MArt ÇAnakkale zaferinin 104. YIl dönümü ve şehitleri Anma günü mesajı

Bozkurt; Topraklarının her karışının ecdadımızın kanlarıyla sulanmış olan cennet vatanımız, kahramanlık destanlarıyla doludur. Tarihimizin her bir sayfası, gazi ve şehitlerimizin şan ve şerefini anlatmaktadır. Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü münasebetiyle, mukaddesatı uğruna canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.''dedi.

Türk Milleti 18 Mart 1915 tarihinde Dünya'ya Çanakkale'nin geçilemez olduğunu gösterdi. Bütün maddi gücüne ve gelişmiş modern silahlarına güvenerek Çanakkale Boğazı'nı geçmeyi hayal eden haçlı donanması, hiç ummadığı bir hezimet yaşamıştır. Bu başarının en önemli sırlarından biri, iman dolu sinelerdeki şahadet arzusudur.Şehitlik arzu ve iştiyakı Çanakkale'de zafer, gazi Seyit Onbaşı'nın sırtında muazzam bir güç olmuştur.Vatanı uğruna ölme arzusu, muhtelif renk, ırk, dilde olan ve ülkenin dört bir yanından gelen vatan evlatlarını bu mevzide buluşturmuştur.

Son olarak bir kez daha, tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferinde Milletimizin verdiği onurlu mücadeleyi saygı ile hatırlıyor; 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Gününde, vatan topraklarımızın kurtarılmasında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum.

AK Parti Karaman Ali Bozkurt çanakkale