Ali Göktekin, AK Parti'den İl Genel Meclisi aday adaylığını açıkladı.

TAKİP ET

Karaman Merkeze bağlı Karacaören köyünden Ali Göktekin, AK Parti'den Karaman İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adaylığını açıkladı

Karaman Merkeze bağlı Karacaören köyünden Ali Göktekin, AK Parti'den Karaman İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adaylığını açıkladı. 

Göktekin: İl Genel Meclisinde köylünün ve çiftçinin sesi olacağım. 

AK Parti'nin yenilikçi, tabuları yıkan, seçmenlerle arasına duvar örmeyen bir siyasi parti olduğunu belirten Göktekin, partisinin kurulduğu günden bu yana millete hizmet etmeye adanmış isimlerin birlikte hareket ettiği, temel bir özellik taşıdığına işaret etti.

Karaman'da ismini lavanta ile duyuran Ali Göktekin, '' Konya Tarım Üniversitesi ve Karaman Tarım İl Müdürlüğünün desteği ile Karaman'da ve Karacaören köyünde ilk lavanta ekimini ben yaptım.  Amacım,   Lavanta ekimiyle bölgenin ekonomisine, çiftçilerimizin gelirinin yükselmesine destek sağlamak ve örnek olmaktı.  Ve bunu başardım. Ben istiyorum ki, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı şehre mecbur etmeyelim. Arazilerini kullanabilir sağlayalım ve lavanta bölgemiz çiftçisi için alternatif bir gelir kapısı olsun.'' dedi.



Geçmiş dönemde AK Parti Karacaören Köyü kurucu  köy temsilciliği ve sulama birliği başkanlığı da yapan Ali Göktekin, Kıymetli Karaman'lılar Sevgili Hemşehrilerim, Uzun yıllar siyasetin içinde bulundum. Adalet ve Kalkınma Partisinin de kuruluşundan beri içindeyim. Bu süreç içerisinde toplumun her kesimine yakın olup güzel dostluklar biriktirdim her meslek grubunda ki vatandaşlarımızla sürekli istişare içinde olup, Karaman'ımız bölgemiz için neler yapabiliriz, sorunlarımızı nasıl aşabiliriz odaklı siyaset, bizim siyaset anlayışımızın temelini oluşturdu. Aldığım pozitif tepkiler beni göreve çağırıyor. AK Parti tarafından adaylığımın kabul edilmesi durumunda ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarına, il genel meclisinde çözüm getirerek en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum. Ben de AK Parti ailesinin bir neferiyim. AK Parti demek proje demektir. Bunu çok iyi bilen birisiyim.  Milletimize hizmet etme yolunda Cumhur Başkanımız Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Bakımınız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin yolunda çözüm odaklı siyaset yapacağım. Bölgemizin ve Karaman'ımızın kazanımları doğrultusunda memleketimize hayırlı olan tüm projelerde gece gündüz demeden çalışacağım. İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim '' şeklinde konuştu.

AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adaylığını açıkladı. ali göktekin