Armor4 Araçta Hangi Olumsuzlukları Yok Eder?

TAKİP ET

Araçlarımıza dış etkenlerden gelebilecek olan;

Araçlarımıza dış etkenlerden gelebilecek olan;

Kuş pislikleri,

Tuzlanmış yollar,

Sokaklarda genel kalabalığın oluşturabileceği çizikler,

Yoğun trafik içerisinde park halindeyken meydana gelebilecek küçük sürtünmelerin yarattığı çizikler

Güneş ışınlarının kaporta ve boyalar üzerinde negatif etkileri Tüm bu olumsuz durumlar Armor4 sitesinden alacağınız kaplama ürünleri sayesinde uzun süre yaşanmamak üzere çözüme ulaşacaktır.

Armor4 Neden Kullanılmalıdır?

Süreç içerisinde araçlarımızda oluşabilecek olan çizikler, boya matlaşması ya da parlaklığının kaybolması gibi nedenlerin ortadan kaldırılabilmesi için kullanılır. Bununla birlikte ilk günkü haline getirilebilmesi açısından kullanılan pasta ve cilalar uzun süreli koruma sağlayamadığı tespit edilmiştir. Bu da, teknolojinin ortaya çıkarmış olduğu Armor 4 nano ceramic uygulama ürünlerine her geçen gün talebi yoğunlaşmaktadır.

Armor4 Avantajları Nelerdir?

Armor4, pasta cila ürünlerine göre daha uzun süreli koruma sağlar. Uygulama sırasında araç kaporta üzerinde bir katman olarak uzun süreli dış etkenlere karşı direnç gösterir. Bununla birlikte Armor4 seramik ürünleri uygulama esnasında araç üzerindeki çizikleri yok eder. Oluşturulan katman yağmur suyu, kar suyu gibi etkenlerin araç üzerinde kalıcılığını engeller. Bu ürün uygulaması yapıldıktan sonra araçlar ilk günkü kadar parlak ve ışıltılı olarak uzun süre kullanılır.
Bu ürün tüketiciler tarafından bireysel olarak kolaylıkla uygulanabilir. Araç tipine göre seçilecek ürün adedi belirlenir. Pasta ve cila uygulamalarına göre, tüketiciler tarafından uygulanabilen bu ürünler daha ekonomik şartlarda sahip olunabilecek düşük maliyetli ürünlerdir. Ürün uygulama sürecinden sonra uzun süre bakım gerektirmeden koruma sağlamaktadır. Ürün performansı ve koruyuculuğu hakkında genel bilgiye Armor4 sitesinden ulaşabilirsiniz.