Assistant of Superstar dizinin tüm bölümlerini kesintisiz izleyebileceğiniz bir platform

TAKİP ET

Kong Xiao Ming

Assistant of Superstar, 25 Kasım'da ilk kez yayınlanan yeni bir televizyon programıdır. Şov, süperstarları olan bir asistanı olan bir kişi hakkında.Şov, bir başkasının işinizi sizin yerinize yapmasının ve yine de başarılı olmanızın mümkün olduğunu göstermeye çalışıyor.Hikâyenin kahramanı,  Kong Xiao Ming 18 yaşından beri ailesiyle birlikte yaşayan genç bir adamdır. İşi yok ve günlerini evde oyun oynayarak geçiriyor. Ailesi onun için endişelenir ve istemediği bir işe girmesini isterler ve her gün evden çıkabilmesi için ona bir asistan tutmaya karar verirler.

Bu TV dizisi, işinizi başka birinin yapmasının mümkün olduğunu göstermeye çalışıyor veTürk drama dizisidir. Dizi, son iki yıldır yaşadığı yeni hayatla uğraşmak zorunda kalan bir süperstarın yardımcısını konu alıyor. Superstar'ın asistanı Dizi 12 Eylül 2018 televizyonda başlayacaktır.Gösteride, "Süperstar Asistanı" adlı bir şirket, müşterilerine - süper yıldızların daha iyi performans göstermesine yardımcı olmak için asistanlar tutar.Gösteri, bir eğlence şirketi tarafından işe alınan ve süperstar müşterilerinin daha iyi performans göstermelerine yardımcı olan bir grup asistan hakkında. Gösteri, bir eğlence şirketi tarafından işe alınan ve süperstar müşterilerinin daha iyi performans göstermelerine yardımcı olan bir grup asistan hakkında.
Assistant of Superstar Dizisi Gerçekte güzel bir televizyon proğramıdır. Assistant of Superstar 1 . Bölümünde bile kendisinin izlenme seviyesine ulaşmış ve hayranları gerçekten güzel eğlendiklerini açıklamışlardır.

https://korehintdizi.com/diziler/assistant-of-superstar/

assistant of superstar assistant of superstar konusu assistant of superstar 3 bölüm türkçe altyazılı izle assistant of superstar chinese drama assistant of superstar 4 bölüm türkçe altyazılı izle