Ayrancı'da Büyükparmaksız İsmine Büyük Teveccüh

TAKİP ET

Böyükparmaksız durdurulamıyor. Her geçen gün teveccüh artıyor. Ayrancı Böyükparmaksız'a tamam dedi.


Ayrancı Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Büyükparmaksız açıklaması şöyle; çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi ayrım gayrım yapmadan tüm halkımız ile kucaklaşarak Ayrancı için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hazırladığımız projeler halkımızda karşılığını buldu ve hamdolsun partimize katılımlar her geçen gün katlanarak artıyor.
Çünkü halkımız iyi biliyor ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu koltuklar milletin emanetidir.İki çift süslü lafla,esip gürlemeyle bu işler olmuyor  ESER bırakmak lazım.
 Kim olursa olsun oy uğruna ihtiyaçları erteleyip seçim zamanı vatandaşı çantada keklik görme devri kapanmıştır. Değişimdem kaçış yok yeter artık şimdi sıra millette
"Kapımız açıktır girene, lokmamız helaldir yiyene" sözü bizde büyük anlam ifade ediyor. Biz seçimi kazanıncaya kadar değil kazandıktan sonrasına hazırlanıyoruz. Bu kapsamda Ankara'da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezimizde bazı görüşmeler gerçekleştirerek projelerimiz hakkında bilgi verdim.Partimizin güçlü desteği ile göreve gelir gelmez hummalı bir çalışma içinde olacağız. Özlenen Milli Görüş belediyeciliğinde siyaset ticaret için yapılmaz. Bizler makam ve rakam için değil halka hizmet Hak'ka hizmettir anlayışı ile milletimiz için çalışırız. 
Köhnemiş,rantcı,heykelci siyaset anlayışları ile Ayrancı'nın kurtuluşa ermesi mümkün değildir. Ki Ayrancı'mızın bugünkü hali bunun en büyük örneğidir. Engel tanımıyorum, rakip görmüyorum çünkü önce Allah'a sonra halkıma güveniyorum. Halkımızın kararı her ne olursa olsun boynum kıldan incedir. Ammaa siyaset uğruna,makam ve rakam için,boş vaadlerle, korkuyla, işgüzarlıklarla, entrikalarla,boş vaadlerle dönecek siyasetin canı cehenneme. Ayrancı için bir çivi çakacak kim varsa Allah razı olsun. Yeter artık çok zaman kaybettik ve giden zaman geri gelmiyor. 
Yahu hayvancılığın Karaman'daki merkezi Ayrancı'dır. Çok mu zor bir hayvan pazarı kurmak? Çok mu zor küçük bir mezbaha yapmak? İnşallah müjdem olsun Ayrancı'mıza yakışır bir mezbaha en kısa zamanda gerçekleşek. 
İl genel meclis üyesi aday adaylarımızla da istişarelerde bulunuyoruz. Onlarda en az benim kadar dertli köylerimizin tüm sorunları için göreve talipler. Top yekün bir kalkınma istiyoruz. Hepimiz birimiz için değil hep birlikte Ayrancı için ne gerekiyorsa yapacağız. 
Durmadık asla durmayacağız. Mızrak çuvala sığmıyor artık.Biz gönüllere girmeye geliyoruz. Göreve geldiğimizde Devletimizin tüm imkanlarını ilçemiz ve halkımızın emrine sunacağız.



Karaman Ayrancı belediye başkan adayı Karaman Ayrancı ilçesi Ayrancı Karaman yeniden Refah Partisi