Baklava Dilimli Köşe Profili

TAKİP ET

Baklava Dilimli Köşe Profili Özellikle baklava dilimli köşe profili başta ahşap zeminler olmak üzere birçok alanda kullanılmaktadır. Sıvalı bölgelerin bakım ve düzleştirmelerinde sıkça kullanılmaktadır.

Baklava Dilimli Köşe Profili

Özellikle baklava dilimli köşe profili başta ahşap zeminler olmak üzere birçok alanda kullanılmaktadır. Sıvalı bölgelerin bakım ve düzleştirmelerinde sıkça kullanılmaktadır. Endüstriyel fabrikaların bulunduğu bölgelerde bu ürüne oldukça fazla rastlanmaktadır. Diğer birçok köşe profilde olduğu gibi baklava dilimli profiller de asma tavan ve yapay tavanlarda sıklıkla kullanılmaktadır.  

Baklava dilimli köşe profiller tadilat alanındaki birçok konuda harika işlere imza atmaktadır. Bunun en güzel örneklerinden birisi de paravan geçiş kapılardır. Bu kapılar baklava dilimli köşe profiller sayesinde yapılmaktadır. Son yıllarda kullanımı oldukça artan bir üründür. Bu tarz ürünlerin son zamanlarda profesyonel bir seviyede üretimlerinin yapıldığı bilinmektedir. 

Baklava Dilimli Köşe Profil Kullanım Alanları

Baklava dilimli köşe profili özellikle makine yardımı ile yapılmış olan alçılarda kullanılmaktadır. Ürünün bu bölgelerde kullanılması ile dolgun, keskin ve dikkat çekici bir görüntü elde edilmektedir. Ayrıca kullanım metoduna göre bu profil sayesinde sivri görünümler de elde etmek mümkündür.

Baklava dilimli köşe profiller betonlarda, bloklarda, kolonlarda ve tuğlalarda da kullanılmaktadır. Hızlı üretimi ve monte özelliği sayesinde zamandan kazanılmasını sağlar. Pürüzlü ve çıkıntılı yüzeylerin düzleştirilmesini sağlar. Köşeleri sivrileştirir. 

Baklava Dilimli Köşe Profil Fiyatları

Baklava dilimli köşe profili fiyatları ürünün en, boy ve uzunluk oranına, kullanılan alaşıma ve ekstra talep edilen özelliklere göre değişkenlik göstermektedir. Bu ürünler genellikle standart kalıp halinde üretilmektedir. Ancak üreticiden talep etmeniz halinde farklı kalıplara sahip baklava köşe profiller de satın alabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda inşaat sektöründe köşe profillerine etkili bir seviyede ihtiyaç duyulduğu bilinmektedir. 

Fiyatlar üreticiden üreticiye değişse de bunlar çok küçüktür. Baklava dilimli köşe profillerde fiyatı belirleyen en önemli unsur malzemenin sahip olduğu ısı yalıtımıdır. Özellikle evlerde ısı yalıtımı olan malzemeler tercih edilmelidir. Bu sebepten dolayı baklava dilimli profillerin fiyatları da sahip oldukları mantolama özelliğine göre şekillenmektedir. Bu yüzden ısı yalıtımı için profil bakıyorsanız, baklava dilimli köşe profil en doğru seçim olacaktır. Özellikle http://www.vesnametal.com.tr/urunlerimiz/baklava-dilimli-kose-profili/ internet sayfasını ziyaret edecek olursanız, tam da aradığınız özelliklere sahip olan ürünleri temin edebilirsiniz!