BAL LİGİ'NDE BÜYÜK SKANDAL: CEZALI OYUNCU MAÇTA OYNADI

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lif 7. Grupta artık hiçbir iddiası kalmayan Karaman Gençlerbirliği cephesinden dün oynanan Akşehirspor maçıyla ilgili şok bir iddia geldi.

Takımımızın hiçbir iddası olmamasına rağmen rakibimiz şampiyonluk adaylarından birisiydi diyen Başkan Yardımcısı Eyüp Boynukalın, maç sırasında yaşanılanları şu şekilde anlattı;

 

“Akşehirsporlu Sofu Baykalın cezalı olmasına rağmen maç esnasında saha içerisinde bulundu ve tarafımızdan konuyla ilgili hiçbir itiraz olmadı. Ancak Sofu Baykalın’ın devre arasında soyunma odasına girmesi bile suçken hakem soyunma odasına girmesine tanıklık ettik ve hakemlerden konu ile ilgili açıklama beklememize rağmen bizlere herhangi bir açıklama yapılmadı açıklama yapamayacakları söylendi” dedi.

 

Maçın ikinci devresinin başlamasıyla birlikte karşılaşmada iki penaltılarının verilmediğini de dile getiren Eyüp Boynukalın konunun peşine gideceklerini ve durumları ne olursa olsun hakları olan açıklamayı almak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

 

Boynukalın, yarın durumla ilgili kamera kayıtlarını çıkarıp kamuoyu ile paylaşacağını belirterek, “Bu çocukların hakkını sonuna kadar savunacağım ve yarın savcılığa gerekli işlemler için başvurumuzu yapacağız” dedi.

Karaman haber haber kraman