BASIN CAMİASINDAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI

TAKİP ET

Bir dönem Konya'nın ve bölgenin matbaacılık sektöründe marka isimlerinden olan Arı Matbaası ve bir süre önce yayın hayatı son bulan Anadolu Manşet Gazetesi'nin sahibi usta isim, sektörün duayenlerinden biri olan Sabri Altun geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Konya ve Kaman bölgesi basın ve basım camiası bir duayen ismini daha kaybetti. Konya’da matbaa ve gazetecilik camiasının usta ismi Sabri Altun önceki gün gece Silike Taşucundadaki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Sabri Altun dün memleketi Karaman Akarköy'de dualar eşliğinde defnedildi.

Merhumun cenazesi dün ikindi namazına müteakip Kazımkarabekir İlçesi Akayköyde kılınan cenaze namazının ardından alınan helallikle memleketi Akarköy’de toprağa verildi.

Merhum Sabri Altun’un cenaze törenine yakınlarının yanı sıra Karaman ve Konya’dan basın ve matbaacılık camiasından çok sayıda seveni katıldı.

karamansondakka.com haber sitesi olarak Merhum Sabri Altun'a yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

karamansondakka.com Sabri Altun