Başkan Çağlayan Müjdeyi Verdi: Karaman Devlet Hastanesinin Yeni Asansörleri Hayırlı Olsun

TAKİP ET

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan yakınen takip ettiği, Karaman Devlet Hastanesi denilince akıllara gelen sorunun çözüme kavuştuğunun müjdesini verdi. 


Karaman Devlet Hastanesinin Yeni Asansörleri Hayırlı Olsun

AK Parti İl Başkanı asansörlerin hizmete başladığı müjdesini vererek, “Hastanemizin hizmete açıldığı günden bu yana, yoğun kullanıma ve artan hasta yüküne bağlı olarak ihtiyaca cevap vermekte zorlanan asansörlerimizden dört tanesi TSE standartlarına ve koşullara  uygun olarak  yenilenerek hizmet vermeye başladı.   
İhalesi yapılarak yüklenici firmaya teslim edilen asansörlerimiz birçok teknik özelliğe ve kullanım kolaylığına sahip olarak, daha ferah daha aydınlık bir kabin görüntüsüyle tamamen yenilenerek yüklenici firmadan teslim alınmıştır. Karamanlı hasta, hasta yakınlarının ve çalışanlarımızın rahat etmeleri, konforlu bir biçimde hizmet almaları sağlanmıştır.” dedi.

Karamanlı hemşerilerinin bu hizmeti almasını sağlayanlara teşekkür eden Başkan Çağlayan, ”Karaman Devlet Hastanemizin asansör problemi çözüme kavuşmuştur. Bu güzel gelişmede emeği geçen Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca’ya, Milletvekillerimiz Dr.Recep Şeker ve Av.Selman Oğuzhan Eser’e, Sağlık İl Müdürümüz Dr.Adnan Kurşun’a, Başhekimimiz Uzm.Dr.Ahmet Yılmaz’a, Hastane Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.




karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber arşivi abidin Çağlayan