Başkan Kalaycı, şoför esnafının şoförler gününü kutladı

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Karaman'da faaliyet gösteren şoför esnafının şoförler gününü kutladı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Karaman'da faaliyet gösteren şoför esnafının şoförler gününü kutladı.

Karaman Belediyesi, trafikte ve duraklarında hizmet eden şoförlerin 30 Kasım Dünya Şoförler Gününü kutladı. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın selamlarını ileten Karaman Belediyesi çalışanları Karaman'da faaliyet gösteren tüm şoförlere ulaşarak çikolata ikram etti. Şoförler ise Bu özel günümüzde bizleri unutmayan Sayın Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı'ya çok teşekkür ediyoruz diyerek Başkan Kalaycı'ya selamlarını ilettiler.
Şoförlerin gece – günüz demeden kutsal bir görev icra etiklerini belirten Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; Sabahın ilk ışıklarından itibaren gecenin geç saatlerine kadar çalışarak evinden, eşinden, çocuğundan uzak, fedakarca çalışmanın adıdır şoförlük. Direksiyon başında sadece insan değil sorumluluk da taşıyan şoförlerimizin Karaman Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesileyle tüm şoför kardeşlerimin 30 Kasım Dünya Şoförler Gününü kutluyorum. Rabbim sizleri kazadan, beladan korusun. Direksiyon başında evine ekmek götürmek için çalışırken hayatını kaybeden tüm şoför kardeşlerime Allah'tan rahmet, görevi başındaki şoförlerimize ise hayırlı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum. dedi.

BAŞKAN KALAYCI Karaman’da faaliyet gösteren şoför esnafının şoförler gününü kutladı.