Bebekler İçin Doğru Beslenme

TAKİP ET

Bebekler için en doğru beslenme anne sütünden başka bir şey değildir.

Bebekler için en doğru beslenme anne sütünden başka bir şey değildir. Anne sütünün bebeklerin gelişiminde ne kadar önemli olduğu herkes tarafından biliniyor. Anne memesini emerek doğal reflekslerini pekiştiren bebekler, biberon kullanarak da benzer refleksleri uygular.

Biberon Kullanılmalı Mıdır?

Uzmanların görünüşe göre biberon sanıldığı kadar yararlı değildir. Bebeğin anne sütü aldıktan sonra ek gıda sürecinde ufak boyutlu kaşık kullanılması biberondan daha sağlıklıdır. Anneler biberondan ziyade, emzik kullanır ve bebeklerinin emme içgüdüsünü tatmin ederler. Emzik Zinciri sitesine bakılınca çok hoş ve şahsa özel tasarımları barındıran bir platformdan alışveriş yapılabilir. Anneler için çok ekonomik bir sitedir.

Ekonomik ve Tasarımsal Emzikler

İsimli emzik modelleri ile bebekler için kullanılan emziklere farklı bir görünüm katılır. Takım renklerinin motifleri ya da farklı tonlarda tercih edilen tasarımlar yapılır. Bebek emzik zinciri tasarımında isim işlenir ve bu isimle tek ve çift olabilir.
emzikzinciri.org satış sitesinden uygun fiyata, kişisel tasarım ürünü olan ve kapıda ödeme hizmeti olan emzikler alınabilir. Anne ve babalar dışında, bebek ziyaretine giden yakınların hediye olarak götürebileceği ürünler de sitede mevcuttur.
Sağlıklı boyalar kullanılarak ahşap malzeme üzerine işleme yapılır. Taş malzeme üzerine de motif işlemeleri yapılabilir. Sitede iki türde ürün de bulunuyor. Amigurumi tasarımları içeren diş kaşıma aparatlarını da siteden satın almak oldukça kolaydır.