Bedeninize uygun olarak kesilen kot ceketler sizleri daha şık gösterecek

TAKİP ET

Gençlerin yanı sıra her yaştan birey kot ceket modellerini severek tercih eder. Çünkü kot ceket modelleri hangi yaşta olursa olsun bireyleri olduklarından daha genç göstermektedir.

Gençlerin yanı sıra her yaştan birey kot ceket modellerini severek tercih eder. Çünkü kot ceket modelleri hangi yaşta olursa olsun bireyleri olduklarından daha genç göstermektedir. Ayrıca kot ceketler bireylerin severek kullandıkları ve mevsim geçişlerinde hayat kurtarıcı olan kıyafet parçalarıdır. Yine kot ceketleri birçok kıyafet ile şık bir biçimde kombinlemek mümkündür. Ülkemizde 2010 yılından bu yana giyim sektöründe faaliyet yürüten ve bu anlamda son derece tecrübeli olan Lurex Moda son model ve trend kot ceket çeşitlerini bünyesinde barındırarak müşterilerine sunar. Kuruluş son derece etkin ve verimli bir web sitesini hayata geçirmiş ve burada müşterilerine sunmuş olduğu ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgileri paylaşmıştır. Güvenli ödeme seçenekleri sunan firma kişisel verilerin korunmasına da oldukça özen göstermektedir.

Kot ceketin kesimi çok önemlidir

Yapılan araştırmalar bireylerin doğru bir biçimde kıyafet tercih etmelerinin onları olduğundan daha genç veya daha yaşlı göstermekte hatta daha zayıf veya daha şişman göstermekte de etkili olduğunu ortaya çıkarmıştır. Yani aslında doğru kesimde kıyafet tercihi yapan bireyler kendilerini daha zayıf veya daha genç gösterebilme imkânına sahiptir. Kot ceket tercihinde de orta incelikte kumaşları tercih etmek ve bireyin fazlalıklarını kapatan bir model seçmek onları daha zayıf gösterecektir. Öte yandan yine kot ceketin omuzlarını da tam oturması şıklığına şıklık katacak bir unsurdur.
Kaynak: https://www.lurexmoda.com/ceket