Bobinaj firmaları ne iş yapar?

TAKİP ET

Yalçın Bobinaj 20 yıllık sektörel tecrübesi ile elektrikli motorların sarım bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştiren öncü bir kuruluştur.

Yalçın Bobinaj 20 yıllık sektörel tecrübesi ile elektrikli motorların sarım bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştiren öncü bir kuruluştur. Firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir. Bu anlamda yapmış olduğu kapsamlı faaliyetleri ile İstanbul ilinde bobinaj alanında en çok tercih edilen firma olmayı başarmıştır. İlerlemeye ve yatırımlara ara vermeksizin devam eden kuruluş bu anlamda araştırma ve geliştirme çalışmalarına da son derece büyük önem verir. Yalçın bobinaj başta ac motor sarımı olmak üzere servo motor sarımı alternatör sarımı orta gerilim motor sarımı kaynak makinesi sarımı transformatör sarımı olmak üzere birçok alanda hizmet vermektedir. Yalçın bobinaj bünyesinde profesyonel bir ekibi barındırmakta ve bu anlamda uzman kadrosuyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.

Yalçın Bobinaj ürün ve hizmet kalitesini sürekli arttırır

Yalçın Bobinaj 20 yıllık sektörel tecrübesine işine yansıtmayı başaran ve bu anlamda da sektörde en çok tercih edilen kuruluş olmuştur. Firma ürün veya fazlasını sürekli olarak genişletmiş hızlı bir servis imkanı ile kaliteden asla ödün vermemiştir. Dc motor sarımı olmak üzere birçok çeşit de motorun bobinaj işlemlerini yerine getirirken bunu hızlı güvenilir ve tertipli bir şekilde yapmaya Özen göstermektedir. Yapmış olduğu güvenilir ve temiz işçilik ile son derece geniş bir referans ağına sahip olan kuruluş bu anlamda sürekli olarak kendini yenileyen ve ilerleyen bir ivme kazanmıştır.