Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız'la dünya listelerine girmeyi başardı

TAKİP ET

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un dün Mahzen Media ve DMC Music etiketiyle yayınlanan şarkısı 'Nabız' çok kısa bir sürede büyük ilgi gördü. 'Nabız' Youtube Trendlerde 11 MİLYON görüntüleme ile 1. sırada yer alırken dünya listelerine de girdi

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ayrı ayrı trend olmuşlardı kendi şarkılarıyla, sonra birlikte düet yaparak yeni bir hit yarattılar. Ardından geçen hafta aralarına Mustafa Ceceli’yi alarak üçlediler ve “Leyla Mecnun” ile bir numara oldular.

Dünya genelinde son 24 saat içerisinde en çok izlenen 100 video arasında Burak Bulut ve
Kurtuluş Kuş’un üç şarkısı da yerlerini alırken,  4 günde 11 milyon izlenmeyi aştılar.

Kurtuluş Kuş kimdir ?
Kurtuluş Kuş 1997 Karaman doğdu. Merhum Bestekar ve ses sanatçısı Ramazan Kuş’un oğludur. Çocukluğundan beri müzikle ilgilenen ,Kurtuluş Kuş, farklı şehirlerde de müzikle geçen yılların ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

BURAK BULUT Kimdir ?
Doğum tarihi yıl olarak bilinmemekte ancak 26 Eylül doğumlu terazi burcudur. Aslen Elazığ’lı olan başarılı isim, kısa sürede Spotify gibi birçok platformda yerel listelerde üst sıralara yerleşmiştir. Her geçen gün artan hayran sayısının yanı sıra kariyer basamakların hızla tırmanmaktadır. Mahzen Media etiketi ile yayınlanan “Kara Bahtım” isimli tekli çalışması da büyük beğeni kazanmıştır.


 


karaman kurtuluş kuş nabız burak bulut