Bursa Avukatı Görevleri Nelerdir?

TAKİP ET

Bursa'da faaliyet gösteren avukatlık bürosu anlaşmazlık yaşayan kişilerin davaların da çözüme kavuşturulması sağlanmaktadır.

Bursa’da faaliyet gösteren avukatlık bürosu anlaşmazlık yaşayan kişilerin davaların da çözüme kavuşturulması sağlanmaktadır. Müvekkillerin çıkarları ön planda tutularak dava için gereken tüm delil ve ispat belgeleri en iyi şekilde hazırlanıp davada sunulmaktadır. Hukukun birçok alanında uzmanlaşmış kadro sayesinde özellikle de iş hukuku ile aile hukuku alanlarında faaliyetler gösterilmektedir.

Bursa işçi avukatı ile işçiler ve işveren arasındaki yaşamı tüm problemlerin çözümünün müvekkil lehine çözülerek sonuçlanması sağlanmaktadır. Ramazanoğlu Hukuk ve Danışmanlık bu alanda Bursa’da kişilere hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve yüksek bilgi birikimine sahip kadrosu sayesinde davalarda en iyi şekilde sonuç almak ve müvekkilleri için çalışılmaktadır.

Boşanma ve İcra

Bursa boşanma avukatı ise evli bireyler arasındaki yaşanan herhangi problemlerin çözüme kavuşturulmasını sağlamaktadır. Aile hukuku hukuk dalı arasında oldukça geniş ve çeşitli davaları içinde barındıran bir hukuk alanıdır. Ramazanoğlu Hukuk ve Danışmanlık sayesinde avukatlar ile birlikte kişiler arasında ister çekişmeli dava ister anlaşmalı dava olsun müvekkil lehine hiçbir hak kaybı yaşanmadan sonuçlanması sağlanmaktadır.

Bursa icra avukatı ile birlikte de gerçek veya tüzel kişi arasındaki problemlerin çözülmesi sağlanmaktadır tahliye takipleri, ilhamlı takip başlatılması, borca itiraz davaları, imzaya itiraz davaları, yetkiye itiraz davaları gibi birçok dava ile yaşanan mağduriyetlerin ortadan kalkması sağlanmaktadır. Ramazanoğlu Hukuk ve Danışmanlık sayesinde kişiler davaları hakkında olumlu sonuçlar almaktadır.