Çelenk Göndermek İçin Belirli Bir Kural Var Mıdır?

TAKİP ET

Çelenklerin nereye gönderileceği ile ilgili doğru bir seçim yapmak her zaman için oldukça önemli bir durumdur.

Çelenklerin nereye gönderileceği ile ilgili doğru bir seçim yapmak her zaman için oldukça önemli bir durumdur. Çünkü bir düğün, nişan ve açılış törenleri için tercih edilen çelenk modelleri farklı olurken taziye için anma törenleri için tercih edilen çelenk modelleri daha farklı olur. Çünkü üzerinde kullanılacak olan çiçeklerin seçimi oldukça önemli bir durumdur.

Çelenkler Duyguları Yansıtır MI?

Duyguları ve hisleri iyi ifade edip yansıtacak bir çiçeğin seçilmesi gerekir. O yüzden hangi çiçeğin tercih edilmesi veya kullanılması oldukça önemlidir. Daha çok cenaze evine çelenk gönder tercihi için hazırlanan çelengin alt tabanı siyah bir zemin ile kaplanır. Çünkü bu durum üzgün ve acının olduğunu ifade eder. Ona göre üzerine karanfil gibi o anı ifade eden çiçekler seçilebilir. Çelenk tercihi için Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Çelenkler Ne Zaman Gönderilir?

En çok düğün merasimlerinde, cenaze zamanlarında ve yeni bir iş için açılış esnasında çelenk siparişi edilir. Bu durum çok eski zamandan süre gelmiş bir durumdur. Günümüzde hala bu tarz durumlar devam eder. Çelenk göndererek yanlarında olduğumuzu belli ederiz.
Çok eski zamanlarda genellikle bu yöntem çiçek gönderme ile başlamıştır. Fakat artık günlük hayatta her şeyin gelişip değişmesiyle ve çiçekçilik sektörünün yaygınlaşmasıyla beraber çok fazla çeşitli yöntemler uygulanır. Modern tasarımlar ile üretilen bu çelenkler yaratıcılığın sınırını zorlamakta birebirdir. Sizde Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.