CHP Karaman İl Başkanlığı'nda Önceki Dönem İl Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, önceki dönem il başkanlarıyla parti binasında bir araya geldiklerini açıkladı.
Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplantıda Karaman ve Türkiye gündemine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunulduğunu belirtti. Görüşmede partinin geçmişten bugüne taşıdığı siyasi birikim, örgüt yapısının güçlendirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışmaların ele alındığı ifade edildi.
Toplantıda, önceki dönem il başkanlarının görüş ve tecrübelerinden faydalanıldığı belirtilirken, partiye uzun yıllar emek veren isimlere katkıları dolayısıyla teşekkür edildi.
CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'in Ankara'daki programı nedeniyle toplantıya katılamadığı, önceki dönem il başkanlarından Mustafa Cem Kağnıcı'nın ise şehir dışında bulunması sebebiyle toplantıda yer alamadığı, ancak destek ve dayanışma mesajlarını ilettiği bildirildi.
CHP Karaman İl Başkanlığı, çalışmalarını ortak akıl, dayanışma ve örgütlü mücadele anlayışıyla sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.