Çocuğunuzun Sağlığına Yns Jimnastik İle Destek Olun!

TAKİP ET

Her çocuğun spor ihtiyacının olduğunu biliyoruz fakat Yns Jimnastik, bu kısımda özel gereksinimleri olan çocukların spora çok daha fazla ihtiyacı olduğunu bizlere gösteriyor.

Her çocuğun spor ihtiyacının olduğunu biliyoruz fakat Yns Jimnastik, bu kısımda özel gereksinimleri olan çocukların spora çok daha fazla ihtiyacı olduğunu bizlere gösteriyor. Zaten kuruluş amacında da bu detay üzerinden ilerleme kaydediyor. Özel gereksinimleri bulunan çocuklar için motor beceri geliştirme ve ayrıca jimnastik eğitimi hizmetleri sunuyor. Bu eğitim ve hizmetlerini de Keçiören cimnastik hizmetleri kapsamında devam ettiriyor.
Hizmetleri içerisinde gerekli olan destek standartlarını en yükseğe taşıyan Yns Jimnastik, özellikle yaygın gelişimsel bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktive bozukluğu, denge ve koordinasyon bozuklu sorunlarında sizlere yardımcı oluyor. Çocuklarınızın var olan bu problemlerinin üzerine gitmek ve sorunları en aza indirmek konusunda da oldukça dikkatli ve gerekli bir çizgide ilerliyor.

Özel Çocuklarınızın Yaşam Kalitesini Arttırın!

Çocuklarınız için Keçiören cimnastik salonları açıcından gerekli eğitimleri veren Yns Jimnastik, özellikle fiziki ve mental gelişime uygun programlar hazırlıyor. Bu programların doğru şekilde uygulanması halinde de aslında çocuklarınızın durumunun gerilemesi değil daha da iyi bir yol kat etmesine yardımcı olmuş oluyor.
Yns Jimnastik, sahip olduğu profesyonellik, uzman ve deneyimli kadro ile beraber kendini kanıtlıyor. Bu açıdan bakıldığında da Keçiören jimnastik salonları içerisinde aradığınız başarıyı da bulmuş oluyorsunuz. Çocuklarınızın ileriki dönemlerde yaşayacağı sorunları azaltmak ve onlar için spordan gerekli olan verimi almaları için doğru ortamı bulmak konusunda doğru adrese geldiğinizden de emin olabilirsiniz.