Cubicle Sistemleri

TAKİP ET

Ürünlerde yer alan, en çok baskın olan cubicle sistemi yer almaktadır. Bu ürünlerin üretiminde ham madde olarak kompaktların kullanıldığını söylemek mümkündür. Ürünlerin hijyenik olarak satışa sunulabilmesi için reçinenin yüksek sıcaklıkta olmasına ve basınç ve sıcaklık içermesine dikkat etmekteyiz. Aynı zamanda taş ve tuğla kullanımına gerek kalmadan kalanları istenilen şekilde bölmeniz mümkündür.

WC kabin Sistemleri

Web sitemizde yer alan tüm wc kabin modelleri insan sağlığına uyumluluk göstermektedir. Kullanılan malzemelerin basınç ve ısıyla bir araya gelmesiyle bakteri üretimine geçit vermeyecek malzemelerin kullanımı gerçekleşmektedir. Ekstra hijyen gereken durumlarda bakteriyel laminat kullanılmasına da yer verilebilir. Hijyenin en çok gerektiği yerler WC kabin olmaktadır. Gerekli olan tüm hijyenik ürünlere site içerisinde dikkat edilmiştir.

Kompakt laminat sistemleri

Kompakt laminat kullanımı oldukça yaygın ve pratik bir şekilde olduğu bilinmektedir. Kompakt laminat genel itibariyle 12 milimetre gibi ortalama bir kalınlığa sahiptir. Üretim aşamasında reçine ile birleştirilerek yüksek sıcaklık ve basınç uygulanmaktadır. Bunun uygulanması ile birlikte panellerden meydana gelen sistemler elde edilir. Böylelikle WC kabinleri başta sayılmak üzere soyunma kabinleri gibi pek çok farklı alanda satışı gerçekleşir. Kullanılan malzemeler gıda ile temas edilebilen ürünler olduğundan dolayı sağlığa zararı bulunmamaktadır. Aynı zamanda darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Model ve tasarımlar konusunda uzman çalışanlarımızdan yardım almanız web sitesindeki numara ile mümkündür.