Dijital Çağ ile Karekodlu Yeni Uygulamalar

TAKİP ET

Dijital teknolojiler ve işlerin uygulandığı bu dijital çağda her gün yeni bir yenilik ile karşı karşıya kalmaktayız.

Dijital teknolojiler ve işlerin uygulandığı bu dijital çağda her gün yeni bir yenilik ile karşı karşıya kalmaktayız. Bu yenilikler hızlıca değişmekle beraber hayatlarımıza büyük konfor ve zaman kazandırmaktadır.
Dijitalleşme, ulaşılabilir ve paylaşılabilir bilgilerin herhangi bir teknolojik araç (akıllı telefon, bilgisayar gibi) tarafından okunabilecek, o ortamlarda düzenlenebilecek ve iş akışına aktarılabilecek şekilde dijital ortama taşınması sürecine verilen isimdir. Dijital uygulamaların içerisinde barkottan oldukça farklı olan karekod gelmektedir.
Karekod bilgilerin depolandığı ve bu bilgilerin okuyucu ile taranarak depolanan bilgilere ulaşılması sürecini içeren bir uygulamadır. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok sektör ve alanda uygulanan karekod, dijital çağımızın gerekliliklerindendir. Firmamız dijital çağın bir gerekliliği olan karekod hizmetlerini sizlere farklı alanlarda sunmaktadır.

Dijital çağın hızlı uygulaması: Karekod ile Mezar Taşı

Hızla gelişen teknolojiye ve dijital çağa uygun uygulamalar geliştiren ve bu uygulamaları sunmakta olan firma, 2020 yılı itibariyle karekod uygulamasını mezar taşlarına entegre ederek dijital mezar taşları hizmetini sürdürmektedir. Dijital mezar taşları ile karekodlu mezar oluşturulmaktadır. Bu mezar taşlarının ise özellikleri şunlardır:

Mezar taşına karekod baskısı

Karekod baskı ile merhum hakkında biyografiye ulaşma

Merhum ile ilgili fotoğraf ve videoya ulaşabilme

Dua yükleme ile dua okutabilme2021 yılı itibariyle sitenin sunduğu uygulamalar herkese açık bir sitem haline getirilmiştir. Dijital mezarlar dışında karekod oluştur abonelik ile farklı sektörlere de hizmetler devam etmektedir.