Diş beyazlatma yöntemi nasıl bir yöntemdir ve kalıcı mıdır?

TAKİP ET

Diş beyazlatma yöntemleri genel anlamda diş hekimlerinin klinik ortamında gerçekleştirdikleri ve bireylerin sararmış rengi bozulmuş dişlerini daha estetik bir görünüme kavuşturan yöntemlerdir.

Diş beyazlatma yöntemleri genel anlamda diş hekimlerinin klinik ortamında gerçekleştirdikleri ve bireylerin sararmış rengi bozulmuş dişlerini daha estetik bir görünüme kavuşturan yöntemlerdir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemlerinde diş hekimleri dişlerin ölçüsünü alarak bir plak oluşturur. Bu plağın içine de diş beyazlatma solüsyonları yerleştirir. Ve hastaların özellikle de yatarken bu plağı takması suretiyle diş beyazlatma yöntemi ne gerçekleştirmeyi hedefler. Öte yandan klinik ortamda gerçekleştirilen diş beyazlatma yöntemleri de bulunur.
Özellikle lazerle diş beyazlatma yöntemi en sık kullanılan ve en çabuk sonuç veren yöntemler arasında yer alır. Lazerli diş beyazlatmaya da klinik tipi diş beyazlatma yöntemi olarak adlandırılan bu yöntem ile dişlere etlere temas etmeden bir solüsyon sürülür. Ardından solüsyona lazer ışıkları tutularak solüsyonun aktif hale getirilmesi sağlanır. Yaklaşık 1 saat süren bu işlemin neticesinde dişlerin 3 ya da 4 ton açılması ve daha beyaz dişlerin ortaya çıkması mümkündür.

Diş beyazlatma yöntemleri uzun süre kalıcılık sağlar

Diş beyazlatma sonrasında oluşan temiz renk uzun süre kullanıma hazırdır. Diş beyazlatma yöntemlerinin uzun süre kullanılması ve istifade edilmesi için bireylerin çay kahve şarap kola sigara gibi maddelerden uzak durmaları önem arz eder. Diş beyazlatma yöntemleri yine beyazlayan dişleri bireylerin 6 ay ile 1 yıl arasında kullanılabilme leri mümkündür. 6 ayda bir kez beyazlatma yönteminin yenilenmesi ile birlikte bu sürecin daha uzun süre kullanılması sağlanmaktadır. Bu süre zarfında bireyler zararlı yiyeceklerden uzak durmalı ve dişlerini rengini etkileyebilecek birtakım olumsuz davranışları yapmamalıdır. Dentway, ülkemizde ağız ve diş sağlığı alanında faaliyet yürüten son derece başarılı bir kliniktir. Başta diş beyazlatma işlemleri olmak üzere, implant, çeşitli diş tedavileri, diş teli takımı gibi birçok diş tedavisini yerine getirmektedir.

Dentway, insan sağlığını ön planda tutar

İstanbul'da faaliyet yürüten Dentway kurulduğu günden bu yana insan sağlığını ön planda tutan etik ve ahlaki değerlere son derece duyarlı profesyonel bir hekimlik hizmeti vermektedir. Bünyesindeki uzman kadrosuyla hastaların her türlü işlemi için son teknolojik ekipmanlar kullanmaktadır. Öte yandan birçok diş kliniğinin aksine hastaların bütçesine dost ve onları ekonomik anlamda sarsmayacak uygun bir fiyat politikası uygulamaktadır.
Kuruluş başta ev tipi diş beyazlatma, ofis tipi diş beyazlatma, kombine tipi diş beyazlatma ve tek diş beyazlatma gibi işlemleri yerine getirmektedir. Dentway ile diş beyazlatma işlemleri gerçekleştiren birçok birey son derece olumlu dönüşler yapmakta ve bu anlamda kuruluşun yapmış olduğu işlemlerden büyük memnuniyet duymaktadır. Dünyanın en ileri teknolojilerini kullanmak suretiyle gelişen ve değişen tıp teknolojilerine uygun tedavi yöntemleri kullanılmaktadır. Bu nedenle Dentway İstanbul'da birçok birey tarafından en çok tercih edilen diş kliniği olmayı başarmıştır.
Kaynak: https://www.dentway.com.tr/tedaviler/estetik-dis/dis-beyazlatma-yontemleri/