Disiplinli sağlam ve güvenilir üretim için Seyiton'u seçin

TAKİP ET

Seyiton ülkemizde başta sac bobin transfer arabası olmak üzere birçok transfer aracının üretimini gerçekleştiren lider bir kuruluştur.

Seyiton ülkemizde başta sac bobin transfer arabası olmak üzere birçok transfer aracının üretimini gerçekleştiren lider bir kuruluştur. Firma kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı çalışır. Yapmış olduğu ve hayata geçirdiği tüm iş ve işlemlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendilerini müşterinin yerine koyan etkin bir kadroyu bünyesinde barındırır. 1000 tonun üzerindeki araçları ve yükleri dahil taşıyabilme sisteminin sahip transfer araçlarını üreten kuruluş bu anlamda sektöründe liderdir. Akü ve kablosuz enerji transferi ile besleme imkanı bulunan araçlarında güvenlik ve dayanıklılık ön plandadır. Sac bobin taşıma arabası başta olmak üzere raylı ve raysız birçok aracında hem uygun fiyatı hem kaliteyi hem de sağlamlığı bir araya getirmeyi amaçlamıştır.

Seyiton  araçları otomatik veya manuel kontrol özelliği barındırır

Bobin taşıma arabası ve diğer çeşitleri başta olmak üzere tüm araçların otomatik veya manuel kontrol özelliği bulunan Seyiton yüksek manevra kabiliyeti olan araçlar üretmektedir. Bu üretim esnasında müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak sürekli araştırma-geliştirme faaliyetleri yapmaktadır. Akü ve kablosuz enerji transferi ile besleme imkanı da sunan bu araçlarda lazer tarayıcı ile güvenli kullanım söz konusudur. Öte yandan kurulur etkin ve verimli bir web sitesini hayata geçirerek ürünlerine ilişkin ayrıntılı bilgileri oradan paylaşmaktadır. Web sitesi üzerinden kuruluşun iletişim bilgilerine de ulaşmak mümkündür.