Dj Merve Organizasyon hizmete açıldı

TAKİP ET

Dj Merve Organizasyon, özel organizasyon, sürpriz partiler, düğünler, nişanlar, kına, sünnet organizasyonlarında Karaman'lıların hizmetinde. Dj Merve Organisasyon sahibi Merve Böcü, yaptığı açıklamada Karaman'da özel davetler, doğum günü, bebek odası süsleme, palyaço, bebek şekeri, nikah şekeri, balon süsleme, havai fişek, düğün, kına gecesi, nişan, sünnet, açılış, kokteyl, düğün arabası ve süsleme işleri yapacaklarını söyledi.

Dj Merve Organizasyon hizmete açıldı. Karaman'da 2015 yılından bu yana organizasyon faaliyetlerini sürdüren genç iş kadını Merve Böcü sevenleri ve dostları ile birlikte kendi isminin de yer aldığı Dj MERVE yeni şubesini açtı.
Açılışa, Karaman Belediye Başkanı adına yardımcılarından Eyüp Aslan ve Kazım Güceyener ile Berberler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu kurdeleye kesen isimler oldu. Açılışta Karaman Belediye Başkan yardımcısı Eyüp Aslan genç iş kadını Merve Böcü’ye Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ettiler. Kazımkarabekir Paşa Caddesinde faaliyetetine başlayan işletmesinde nişan, düğün kına ve buna benzer hizmet sunduklarını belirten Merve Böcü “6 yıldır bu iş içindeyim. Nişan, kına, düğün, sünnet ve doğum günü gibi bütün organizasyonlarda yer alıyoruz. Bizi tercih ederseniz yanılmış olmazsınız. Şöyle söyleyeyim Karaman’da tek olduğuma inanıyorum. Ekibimle iddalıyım.” dedi.   Dj Merve Organizasyonunda Nedime ve Halk oyunu ekibinin hali hazırda olduğunu ve bu ekibinin halk oyunları eğitmenleri eşliğinde eğitim veremeye başladıklarını söyleyen Merve Böcü, On üç kişilik güçlü bir ekibe sahip olduğunu belirterek, Dj Merve’yi takip etmelerini istedi.