Dogecoin Nasıl Alınır?

TAKİP ET

Dogecoin nasıl alınır sorusu kripto paraların değer kazanmasıyla daha da fazla sorulmaya başlandı.

Dogecoin nasıl alınır sorusu kripto paraların değer kazanmasıyla daha da fazla sorulmaya başlandı. Yerli kripto para birimi borsalarından alacağınız Dogecoin için hesap oluşturarak yatırım işlemleri yapmalısınız. Adınıza açılmış banka hesabınızdan, borsaya aktaracağınız parayla kripto para satın alabilirsiniz.
Kripto para borsasında az miktarda komisyon alınır. Oranlar farklı yatırım araçlarına göre farklılık gösterir. Dogecoin transfer edilebilen, takas edilebilen ve dijital cüzdanda saklanabilen bir paradır.  Nasıl Alınır sitesine de bu konu için bakabilirsiniz.

Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitcoin nasıl alınır sorusunun cevabı da farklı değildir. Bitcoin alabilmek için gireceğiniz BtcTürk veya Binance gibi yerli borsalara üye olmanız sonrasında alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz. Piyasa emri vererek Bitcoin’i o anki değerinden satın alabilir veya limit emri vererek almak istediğiniz fiyatı girerek o fiyattan satış emri açılması durumunda Bitcoin alabilirsiniz. Almak için işlem çiftini BTC/TRY olarak seçtikten sonra almak istediğiniz tutarı girerek işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Bitcoin Satma

Nasıl Bitcoin alınır kadar önemli olan bir diğer şey de alınan Bitcoinleri yüksek fiyattan satmaktır. Kâra geçtiğinizde satmak istediğiniz kripto parayı satış emri verebilirsiniz. Bunun için alış/satış menüsüne girerek işlem yapmak istediğiniz kripto parayı seçmeniz ve daha sonra miktar kutucuğuna satmak istediğiniz miktarı yazmalısınız. Alış emirleri listesinde ilk satırda görülen fiyat, satış yapabileceğiniz güncel fiyatı gösterir. Nasıl Alınır sitesinden de detaylara bakabilirsiniz.